söndag 8 november 2015

Just som jag njuter


... av upptäckarlusta och ligga i hängmattan och njuta att fötterna inte längre är på jorden så drabbas jag av teknikens under.

Min mobil tvärdör efter att ha laddat ur på alldeles vanligt sätt. Då inser man hur avkapad man känner sig utan, jag är nåbar via nätet men inte på annat sätt. Jag kan inte fylla mitt instagramflöde och jag vet inte om någon försöker messa mig. Jag har försökt på alla sätt jag kan men inget händer. Jag ska ta den till någon som kan titta på den (inte lika lätt här som hemma i Sverige kan jag säga) och jag hoppas på ett under, för jag vill kunna kommunicera och bli nådd. Annars kanske jag får köpa en indisk mobil av enklare slag och ge mig in i den byråkrati som krävs för att få ett simkort. Jag ska sova på saken och hoppas även min iphone gör det och vaknar på bästa sätt imorgon. Men jag har det bra, oförskämt bra annars. Så mig går det ingen nöd på, bortsett från lite tekniknöd. Men mail, facebook och andra kontakvägar finns ju kvar. Men jag inser att den där lilla manicken är mer värdefull för mig än jag skulle önska.

Sen helt plötsligt efter att jag skrivit det här inlägget så startar den helt utan förvarning, så kanske hörde den mina böner, svordomar och min vädjan. Jag kan nås igen, tack universum för det. 

13 kommentarer:

 1. Har du testat att starta om den genom att trycka på avstängningsknappen uppe på kortändan och stora knappen ner till på framsidan samtidigt! Håll båda knapparna inne en liten stund! Finns säkert något bättre namn på knapparna, men hoppas du förstår hur jag menar!
  Kram M.E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den funkar igen :) Ja, det testade jag massa gånger och inget hände överhuvudtaget trots att den var laddad.. det var då jag blev riktigt oroad för det är ju det som ska vara det bästa av allt.. men nu funkar den igen så får vi se hur länge. Kramar

   Radera
 2. Vad skönt att den hoppade igång igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen.. man vill ju kunna bli nådd och sen är jag nog lite beroende av instagram har jag insett :)

   Radera
 3. Vilken tur att den kom igång ! Önskar jag fick hänga där med dig och njuta just nu och fundera över hur jag ska göra med saker som gnager . Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det önskar jag med, kom hit vettja...
   Kramar

   Radera
 4. Så bra att det löste sig med mobilen :) Så härliga bilder, man kan inget annat än bara njuta. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var verkligen en lättnad när det gjorde det :). Jag njuter varje minut.. härligt att det lyser igenom bilderna.

   Radera
 5. Ja du bad ju om ett under ;) strålande
  Kram till dig

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du gjorde ju det, måste vara därför.. under från underbarling <3. Kramar

   Radera
 6. Ja du bad ju om ett under ;) strålande
  Kram till dig

  SvaraRadera
 7. Vilken tur du hade. Och vilken tur för oss som får följa din resa. Och bilderna därfirån är så vackra, vilket vackert ställe.
  När du kommer hem måste vi ses.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det måste vi, jag tänker ofta på dig. Jag är så tacksam över alla er som vill följa min resa, det känns gott. Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen