tisdag 17 mars 2015

Livets dag..


... eller den dag jag fick livet till gåva. Födelsedag skulle andra kalla den.

I lördags var det dags, att vända ett årsblad och blicka fram emot 365 dagar som kommer gå innan jag kan titulera mig 42 år. Nu är jag 41 år i biologisk ålder men jag bär så många åldrar inom mig att plocka fram närhelst jag önskar.

Äventyret livet är det största äventyr jag kommer att få uppleva. Mitt liv som jag fyller med danssteg, resor, kärlek, vänskap, klätterträd, fin familj, lyckostunder, stjärnströssel, vardagsmagi, upplevelser, erfarenheter (både härliga och mindre roliga) och allt annat som hör livsäventyret till. Livet har tagit mig till platser, stunder och möten jag inte kunnat drömma om. Det finns dagar när livsstigen är ganska tung att vandra på men med vetskapen om att de jag har som sällskap på livsresan, min egen inneboende kraft kommer leda mig framåt. Man kan ju bara ta ett steg i taget och sen ett steg till, det blir härligt att se vad som händer när man går åt det håll man själv vill.

Jag tycker inte om att stå i centrum utan firar i stillhet med olika vänner i dagarna tre. Jag bjuds på födelsedagsdrinkar, middagar, får fina presenter, snällord, stjärnströssel och kärleksfulla handlingar som jag sparar i hjärtat. Livet är värt att fira. Det borde vi göra oftare.

6 kommentarer:

 1. Stort grattis och massor av stjärnströssel på din dag! Kramar Annica

  SvaraRadera
 2. Grattis på din alldeles egna dag så här lite i efterskott! Inte heller jag gillar stora födelsedagsfester vilket resulterade i att jag ett år blev firad på olika sätt med jämna mellanrum hela året. Det bara föll sig så. Hurra, Hurra för dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, så blev det för mig förra året när jag fyllde 40. Bjöds på luncher och allt möjligt ända in på höstkanten. Det var inte illa.
   Kram

   Radera
 3. Härlig text ♡-ligt Grattis i efterskott!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen