tisdag 7 juni 2011

När saker faller på plats...

.. i livets pussel är det sann vardagsmagi.

En vän som möter en person som ger en gåva i form av idé och kunskap. När jag känner att jag behöver utveckla en sida och undrar hur jag ska göra det och min chef kommer med ett erbjudande om att gå en kurs i just det utan att jag ens hunnit lyfta det med henne.

Mitt nuvarande arbete (som professionell coach i ett projekt med unga vuxna) gör att jag återvänder med glädje och förväntan efter ledighet. Att jag hamnade där var verkligen en pusselbit som föll på plats och jag har utvecklats oerhört under mina år där men känner också att jag är på helt rätt plats. Men för att komma dit behövde fatta en del mindre lätta beslut som att säga upp mig, vara arbetslös och inte hoppa på första bästa jobb och att till sist välja mellan två jobb på samma dag.

Min vän som finner kärleken en dag när hon minst anat det och någon som hittar hem då hon reser bort. Så jag lägger en bit till och sen tittar jag på den där kluriga delen och vet att med envishet så finns bitarna där och väntar på att bli lagda, det gäller bara att fortsätta leta.4 kommentarer:

 1. Livet är magiskt och det gäller att vara modig nog att öppna sitt hjärta och ta emot och acceptera de fina gåvorna / tillfällena som erbjuds, kram k

  SvaraRadera
 2. kanske är det så att bitarna kommer att falla av sig själv när det är dags ;) KRAAM Di

  SvaraRadera
 3. Livets pussel är klurigt att lägga, men med öppna sinnen brukar vi klara det med glans. Resultatet kan dock ofta komma som en överraskning. Men visst är det lite av tjusningen ;)

  Kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen