lördag 9 juli 2011

Kl 7,25 går första bussen hem..

.. från Herräng och tillbaka till Stockholm.

Vi åkte till Herräng igår kväll, klädde om oss för 1700-tals maskerad och bjöd upp livet till dans. Min fjärilsmask sattes på samtidigt som det nödvändiga myggmedlet. Sen så tillbringade vi hela kvällen och natten tillsammans med besökare till Herräng dance camp. Det är som att kliva in i en helt annan värld, masker eller inte.

Förutom Lindy hop danssteg så har Boogie Woogie klivit in på lägret och den dansens lekfullhet vill jag kasta mig in i. Många Lindy hoppare håller strikt på att hålla sig till swing eran och dess danser men jag vill lära mig även den. Den är på min danser jag ska kunna lista. Salsa står också där.

Kl halv fem på morgonen äter vi mat efter att vi tvåtiden ha fikat i cafeet. De sista timmarna innan bussen går hem är lite sega men jag älskar att bara få vara i den här världen även om det tar mig nästan 3 timmar med lokaltrafik att komma hem. Idag är jag trötter men samtidigt danssugen. Om en liten vecka så börjar mitt eget läger. Då ska jag dansa hela dagarna och halva nätterna. Herräng går inte att beskriva för någon som inte vart där men här är ett litet smakprov.

5 kommentarer:

 1. Åhhh Herräng! Säker på att du hade det fantastiskt!!!

  SvaraRadera
 2. Det ser och låter helt magiskt!

  SvaraRadera
 3. Låter helt underbart
  Kramar Emma

  SvaraRadera
 4. Det är det som är livets ljusglimtar! Låter magiskt och jag hoppas verkligen att det blir en lika bra vecka för dig i år! Bamsekramar..ps har bara tappat ett halvår i foton...och här backar jag upp det mesta nu. Di

  SvaraRadera
 5. det låter väldans trevligt :)

  kramelikramar

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen