söndag 29 september 2013

Tack vare facebook..

.. så löser sig mitt kattvaktarproblem på mindre än en timme då den planerade kattvakten fått förhinder.

Det finns mycket att säga om facebook men jag är det för evigt tacksamt för just såna saker. Sen har jag även funnit syskon och syskonbarn tack vare denna nätverksgryta. Man kan ju välja att plocka de frukter man vill ha och försöka bortse från de ruttna äpplena som ligger på marken. Precis som i livet i övrigt, njut av det vackra, goda och härliga om så bara för en stund. Det gör en större skillnad än vad man tror.8 kommentarer:

 1. Kanske det snart är dags för mig att ge upp, kasta allt vad anti-facebook-tankar heter...följa strömmen. Varför tycker jag det är så läskigt? Varför håller jag tillbaka? Jag har inga bra svar. Jag ska tänka på saken den här gången. På allvar.;-) Nu ska jag ut i höstsolen och njuta en kopp kaffe. Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vet du.. man måste inget.. men för mig har det varit mycket värt och man kan välja bort mycket av det man inte vill ha.. och bara använda det som man vill..
   Kramar från Liv

   Radera
 2. Jag har återfått kontakten med en gammal barndomsvän och en kusin. Så nog för FB med sig många goda saker.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 3. ja jag håller med dig..jag plockar bara russinen ur kakan och lämnar resten därhän. VIll jag inte vara där behöver jag ju inte logga in dessutom.
  Bra att kattvakten löste sig
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så! Man gör det till sitt och blir man less behöver man ju inte besöka det på några dagar..
   Kramar

   Radera
 4. Så bra att det löst sig med kattvakten. Ah facebook är som livet, fast lite enklare :)
  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var fantastiskt skönt.. så man bara kan njuta reslust :) Intressant liknelse.. Kramar från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen