tisdag 22 oktober 2013

Bland glada färgglada kuddar, goda bakverk och lekfulla möbler..


... glömmer vi regnet och den grå himlen för en stund och fylls av färg. Men samtidigt skapar den en utmärkt kuliss för en höstfika. Det är en perfekt bakgrund till ett samtal i närvaro.

För mig är samtal fyllda av substans, livsåskådning och tankar kring stora och små saker något som ger mig kraft, inspiration och påminnelse om vad som är viktigt för mig. Hon är en sån person som inspirerar mig genom att bara vara den hon är i sin äkthet. Någon jag möter helt utan mask trots att vi inte känt varandra länge, kanske för att acceptans och nyfikenhet är något vi båda delar.

Själv undrar jag vari min nästa utmaning ligger när det gäller min egna utveckling och vad som blir livets nästa steg. Det ska jag fundera över på Hawaii där tiden finns att se min vardag ur ett annat perspektiv och väva drömmar på en magisk plats.

När vi skiljs åt så är det fortfarande regnigt men när jag tar en promenad genom stadens regnvåta gator så glittrar stjärnströssel, längtan och lyckokänslor i mina fotspår.

4 kommentarer:

 1. vad mysigt med en höstfika och samtal som ger.
  Kram Helén

  SvaraRadera
  Svar
  1. Magiskt och underbart. Älskar de där samtalen som på nåt vis inte har en början och ett slut.
   Kramar från Liv

   Radera
 2. Vilka fina färger! Och känslan också.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det var så fint där..
   Kramar från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen