måndag 27 juni 2016

Jag får en krans..



.. och midsommaren binder sitt skimmer kring mig.

Det glittrar i sjön som vilar nedanför oss där vi sitter ett stort gäng vänner som samlats för att fira den ljusaste av nätter. I sjön simmar jag långt ut, något som för mig är helt naturligt som simmat tvärs över tjärnar som ung. Varmt sjövatten gör att jag känner mig trygg och fridfull. Det är vackert och näckrosorna vilar i det mörka vattnet där träd och klipphällar speglar sig.



I två dygn bor jag i naturens kant, äter gott och njuter stunder utan tid. Sådana dygn alstrar energi. Naturen hänför mig och mina sinnen insuper allt som den har att erbjuda och jag älskar det. Jag går omkring osminkad med sjölockigt hår och i stunden är jag lycklig. Livet är vackert i sin enkelhet och storslagenhet på samma gång.

Träbänken vid berget har blivit grå av åren och smälter in i naturens färger. Det är en vacker plats och vi slår oss ner och njuter utsikten och talar om vackra saker som jag sparar i mitt inre. Ett samtal som berör den jag är, hur jag lever och vad jag vill. På kvällen tänds en lägereld och i skenet dricker jag cava och ser eldens stjärnströssel stiga mot skyn. Jag somnar till trädens sus och vaknar upp till ännu ett morgondopp i sjöns stillhet. När jag till staden kommer åter bär jag midsommarfrid och lycka inom mig.


6 kommentarer:

 1. Men gu vad mysigt det där lät :)

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig midsommarhelg du har haft.
  Kram Helén

  SvaraRadera
 3. En av de finaste på många år, vad jag njöt <3.
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej fining! Så fin med midsommarkrans i håret och vilken mysig midsommarhelg i vänners varma famn. Livet är sannerligen gott och jag är så glad över att du har så mycket vackert i ditt liv käraste Liv.

  Ta hand om dig vännen och ha fortsatt fina sommardagar.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste Lotta och jag hoppas du har vackra saker i ditt liv men jag vet att du är en lyckofångare så det är jag övertygad om. Den varmaste av kramar och önskan om en fin sommar.
   Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen