lördag 9 april 2011

36 deltagare från 18 europeiska länder..

... kommer imorgon kväll att mötas i Strasbourg för att under de kommande 6 dagarna arbeta med hur vi kan minska utanförskapet för unga i Europa. Två av deltagarna är från Sverige och jag är en av dem.

Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag är över att få delta i ett sådant sammanhang och få träffa ungdomar och socialarbetare från en mängd länder. Ukraina, Bulgarien, Vitryssland, Armenien, Kroatien, Bosnien-Hercegovina, Grekland, United Kingdom, Italien är några av länderna som är representerade.

Jag älskar att resa, jag älskar att möta människor och få inblick i nya kulturer. Jag älskar mitt arbete med att få unga att hitta sina egna resurser, drömmar och lösningar och sin väg att bli delaktiga i samhället. Alla dessa bitar läggs nu ihop i ett skimrande pussel som det ska bli spännande att se vilken bild som framträder och vilka erfarenheter jag tar med mig hem om en liten vecka. Men här och nu njuter jag av att äventyret väntar runt hörnet och att jag imorgon somnar i en annan del av Europa. Det finns alltid mer att upptäcka inom och utom oss och jag älskar att vara en del av det.9 kommentarer:

 1. Ha det riktigt bra! kramar

  SvaraRadera
 2. Det låter helt fantastiskt; vilken chans!
  Kan just tänka mig att det varit/är några otroligt inspirerande och lärorika dagar.
  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 3. det här känns som om det är helt rätt för dig! vad roligt!
  ha det så himlans kul och sköt om dig!

  kramelikram

  SvaraRadera
 4. Härligt och häftigt. Jag håller mina tummar för att det går att förändra och hitta lösningar på problemen.

  SvaraRadera
 5. Grattis på namnsdagen! Kramar Di

  SvaraRadera
 6. Hej!

  Min gamla mail har blivit hackad så jag har inte kvar din mailadress. Har ett vitt brett armband nu som var för litet för den jag gjorde det till. Är du intresserad får du gärna maila mig på stinakuhla@hotmail.com

  Mvh Stina

  SvaraRadera
 7. Det låter superspännade!!!
  STOR KRAM från Eva

  SvaraRadera
 8. Spännande! Hoppas att veckan har motsvarat dina förväntningar och att du har både reflektioner och goda skratt med dig tillbaka i bagaget!

  kram
  /Anneli

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen