tisdag 21 november 2017

Stjärnor singlar från himlen och jag bara älskar det!


Ymnigt snöfall- ett av mina favoritväder. Julmusik, latte macchiato, mammas hemstickade vätteluva, vantar med mönster inspirerat från Jukkasjärvi.. saker som värmer. Stjärnströsslad av snöfall där ingen är den andra lik skapar glitter i mig. Imorgon kanske den är borta men idag njuter jag snö. Det är dagen idag jag behöver njuta istället för att sörja att det jag har idag kan vara borta när morgondagen kommer.
4 kommentarer:

 1. I snöflingan bor sagan - tänker alltid på Grinchen som kom att bli "min" julfilm - jag blir nog aldrig för gammal för den.
  Så mycket jag har att läsa ikapp hos dig, jag tappade lite detta med bloggande och att läsa andras bloggar. Skriver inget själv och det är kanske en sorg? Eller så är det så det ska vara?
  Jag stjärnströsslar mitt liv med min konst och sång... känner ibland att jag kanske sviker normen där ute och vandrar min väg...
  jag sätter mig ner snart och läser dina ord här.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. I snöflingan bor sagan.. vilken vacker rad <3. Jag har också tappat bloggandet men saknar den skrivande sidan av mig och vad som är viktigt på riktigt för mig. Jag tänker att det kommer tillbaka men kanske handlar det ibland om att jag måste sparka på mig själv och ta tag i det.. är nu med i skrivkalender på Facebook så kanske det enkla blir det som får mig att börja igen.

   Kramar i massor från Liv som längtar efter dina ord också

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen