måndag 30 april 2018

Budapest, lika vacker som sist.


Det är 21 år sedan jag besökte Budapest och nu var det dags igen. Jag och två andra vänner åkte dit för att ta det lugnt, njuta god mat och vackra miljöer. Budapest gjorde mig inte besviken.

Det är en väldigt vacker stad med mycket att upptäcka och dessutom fick jag återse en vän jag inte träffat på 4 år. Hon är från Ungern men bodde under en period i Stockholm men är nu åter i Budapest. Det var som tiden inte gått när vi möttes och det var jätteroligt att spendera tid med någon som kan staden och dess nyanser, historia och kan berätta om sitt land. En kväll med mycket skratt och jag hoppas vi möts igen.


4 dagar känns som längre tid än vad de är i verkligheten och samtidigt passerar de snabbt när man reser men man kommer hem med nya tankar, vackra minnen och energi som kommer från det som resandet skapar i mig. Nomaden är lycklig för några dagar och jag hoppas verkligen det inte tar 21 år innan jag kommer tillbaka till Budapest. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen