torsdag 21 november 2019

Jag säger ja till friheten...

... och ser till att skapa utrymme för mig, livet och skrivande med att arbeta deltid. Jag har i stort sett aldrig arbetat deltid (om jag inte studerat samtidigt) men det känns som det klokaste beslut jag fattat på länge. Att jobba långa pass och lite mer intensivt för att sen ha mer luft i schemat passar en frihetsälskande själ som jag.

Jag får tid att landa i tankar, skriva på café och läsa böcker som blivit liggande. Det pirrande, vackra och lustfyllda får plats inom mig och får mig att lyfta och vara mer i mitt flöde igen. De senaste åren har varit fantastiska och jag har lärt mig så mycket, nu är det dags att rita nya vägar på livets karta och att göra saker på ett annat sätt.

Känner en så stor tacksamhet inför det liv jag lever och att jag har möjlighet att göra just det här och på så vis kunna låta kreativitet och skapande få mer utrymme. Det blir liksom mer av allt, mer liv och mer lust. Så vill jag leva livet, lustfyllt lekande på mitt vis. Tack för alla livets dagar och att jag själv kan välja hur jag spenderar dem till viss del.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen