lördag 22 september 2012

Ett fint möte..

.. när man minst anar och som inte hänt om jag inte börjat blogga.

När fredagsmolnen sänker sig över solen under eftermiddagen så möts vi upp i vimlet på centralen. Den där sökande blicken när man inte riktigt vet vem man söker och det bekräftande leendet när man hittar rätt. Fyra timmar senare när vi skiljs åt  så sker det med en varm kram efter härliga timmar och ett samtal som lyft stora saker och små detaljer.

Att träffa någon i verkliga livet som bara följt bloggen har jag numera gjort några gånger, med ett sånt möte så finns alltid hos mig funderingar innan. Bloggen visar ju bara en sida av mig, den blir ganska tillrättalagd och med fina ord, i vanliga livet så har jag andra facetter och skiftningar. Är en ganska bubblig och spontan karaktär som inte alltid tänker innan jag talar.

Men tänk ändå, när jag började blogga för lite mer än fyra år sedan hade jag inte en aning att jag skulle möta så många härliga människor via mitt bloggande och få ta del av så många livsöden och tankar. Livet är rikare än man anar och kärleken finns överallt, akta så du inte trampar på den i din promenad genom livet.


11 kommentarer:

 1. Hej! Jag har tänkt på det där med att träffa någon från bloggvärlden här i verkliga livet. Jag tror faktiskt att jag skulle vara nervös. Tänk om den personen blir besviken, att jag inte var som de trott eller hoppats på. För som du skriver visar ju bloggen bara en sida och man är ju så mycket mer än det.

  Jag ser ofta hjärtan när jag är ute. Kanske jag borde börja fota dem :)

  Hoppas du har en fin helg och kram till dig!

  Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är alltid lite nervös, för precis som du skriver.. tänk om personen blir besviken. Men numera har jag insett att oftare har man mer att vinna på ett möte än vad man har att förlora. Jag kan ju bara vara mig själv...

   Jag fotar alltid hjärtan om jag ser dem, tycker det är en sån fin symbol.

   Kramar

   Radera
 2. Oj - ny uppiggande layout! :) Färgterapi...

  Ja det finns ju en (hel) del negativt med nätet, men det finns också det som är fantastiskt.
  Så många som möts tack vare bloggar, FB och andra mötesplatser.

  Gläds med dig!
  ♥ ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var dags för en upprustning, vet inte om det blev för färgglatt.. får se hur det känns efter ett tag.

   Det är positivt att mötas på ett sätt som inte kommit till annars...

   Kramar från Liv

   Radera
 3. Hej vad fint med goda möte! Det behövs mer av det!
  Jag med är spontat och bubblig :).
  Härliga du! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, mer härliga möten, då blir världen bättre :)

   Då skulle vi bubbla över om vi möttes, härligt..

   Kramar

   Radera
 4. Att träffa andra bloggare är så kul. Jag och Malve delade tom hotellrum när vi var i Stockholm. Det var en upplevelse att träffa någon som man inte känner men som likväl känner mig djupare än vad många som egentligen känner mig gör. Tyvärr är bloggarna spridda är helt landet och man får därför inte så många chanser till att träffas. Men vilka möten det blir.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är ju det som är så spännande, ibland berättar man mer än man kanske gör på ytan.. mina tankar kommer ju mer till uttryck här än de alltid gör i verkliga livet.

   Vilka möten det blir ja.. hoppas du och jag ses i verkliga livet en dag.

   Kramar

   Radera
 5. Visst är det fantastiskt vilka dörrar och möjligheter som bloggen öppnar upp till - alla fina människor vi därigenom stiftat bekantskap med och så många fina vänskapsrelationer som skapats även i verkliga livet. Det är fint!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen