söndag 7 juli 2013

Det är som om någon drar i små osynliga trådar..

.. och synkroniciteterna radar upp sig.

Svaren som finner mig, en lösryckt mening när jag byter kanal som fångar något jag pratat med en livsglädjare om. Islandsfakta samma dag som jag av en slump möter en bekant som snart reser dit och bott där vilket jag inte visste. Det är självklart den selektiva varseblivningen som hjälper till men ibland så kommer svar i min väg på ett sätt jag inte kunnat föreställa mig.

Ibland vet vi inte svaren innan vi ställt frågan tydligt. Ibland gör svaret att vi ställer frågan. Det är svårt i stunden att avgöra vad som är rätt och fel. Det talas mycket om att fatta det rätta beslutet (inte minst jag brukar fundera mycket så jag fattar rätt beslut) men ibland kan ett beslut som verkar fel på ytan bli det rätta till sist. Ibland leder fler vägar till magiska platser och det är svårt att veta innan vart ett beslut ska ta en.
6 kommentarer:

 1. J visst är det fascinerande :)
  kram

  SvaraRadera
 2. Alla vägar bär kanske till Rom. Men det finns många vägar dit. Och vissa av oss väljer en massa kringelikrokar. Men fördelen med kringelikrokarna är ju att det HÄNDER i alla fall nåt ;-)
  Ann

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis.. hellre gå kringelkrokiga vägar än att sitta still.
   Kramen

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen