lördag 11 juli 2015

Idag är det jag som sommarbloggar..

... hos Framgångsbyrån. Inlägget finner du HÄR.

Sommarbloggsinlägget är fyllt av metaforer och det är väl så jag fungerar, att jag söker det som ligger bakom och vill fånga fler nyanser än ögat och vi själva kan se och förnimma. Det har varit ett år med många kontraster och en del tuffa saker jag tvingats möta och acceptera. Men nu mår jag så himla bra igen och njuter en fantastiskt, lättjefull och vacker sommar. Det är skönt efter ett intensivt år på så många plan men nu har jag landat och det känns bra. Jag sommarbloggade även förra året, om ni vill läsa det inlägget så finner ni det HÄR.

Dagen idag har jag varken tillbringat i en storm eller ett klätterträd utan på en av de härligaste platser jag vet, underbara Drömkåken. Det är ett café som inte går att beskriva i ord mer än att jag förälskat mig i det och bara vill hänga där jämt. Nu ligger det en bra bit utanför Stockholm så därför blir besöken inte så täta, men desto ljuvligare. Livsnjuteri på högsta nivå med härliga människor.
Jag har tappat tiden och druckit nuet i glupska klunkar. Jag har skrattat, funderat och vilat på rygg i en gungsoffa under trädkronors blad. Färgkaskader och lekfullhet fångar mig alltid här och jag kommer hem med glitter i mitt hjärta. Det är en vacker dag och imorgon väntar ännu en härlig söndag fylld med att möta de som bor närmst mitt hjärta och sedan avsluta helgen med dansglädje tillsammans med de härligaste av vänner. En helg fylld av allt jag kan önska med andra ord, den känslan sover jag gott på när sommarhimlar sänker sig över Svedmyras taknockar.

6 kommentarer:

 1. Åh vilken fin och klok text du skrev till sommarbloggen. Men sån är du; full av liv och klokskap.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack finaste Chissra.. å vet du vad? Det är du med <3. Kramar

   Radera
 2. Jättebra sommarblogg! Kram!

  SvaraRadera
 3. Ljuva sommarstunder! Du skriver så bra! Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack.. å tack detsamma. Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen