onsdag 7 mars 2018

Bakom vackra dörrar...


... vilar okända världar för den som vågar kliva in.

Likt okända rum utforskar vi livet med alla sina vinklar och vrår. Genom att våga öppna upp för nytt så väntar nya världar, nya möten och nya erfarenheter.  Vi kanske till och med bygger en dörr där vi tidigare inte såg någon. För vi skapar och medskapar med andra. Vi kan stanna i ett rum eller välja att gå vidare. Ibland känns dörren trög att öppna, kanske behöver du då ta i med kraft eller lirka med handtaget eller nyckeln som kärvar i låset. Kanske bör du se dig om efter en annan dörr eller ta ett steg tillbaka och fundera över vad som krävs för att kliva in i ett nytt rum där saker är annorlunda.

Det krävs mod för att kliva in i en okänd värld om man är van vid det invanda men människors mod är den starkaste kraften jag vet. I modiga människors hjärtan finner jag de vackraste dörrarna på glänt, det får mig att också våga. Tillsammans blir vi modiga.


2 kommentarer:

  1. Jag ska glänta ännu mera på andlighetens dörr i helgen :) Det ser jag fram emot. Ha en härlig helg!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, låter magiskt.. där finns det spännande världar. Jag tror jag behöver glänta lite mer på min också <3. Kramar

      Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen