lördag 10 mars 2018

"Glöm inte fylla luften med kärlek därute..


.. så blir det en mycket bättre värld för oss alla". 

Tågvärdens röst ekar i högtalarna när mitt tåg rullar in mot centralstationen. Jag är på väg hem från Göteborg där jag varit över dagen och ska snart kliva av mitt tåg. Det var ett ovanligt avslut på den vanliga informationen om vilket spår vi kommer anlända till och att vi inte ska glömma något på tåget. Det var någon som fick oss att le och som tog chansen att avsluta en resa tillsammans på ett fullsatt tåg på ett väldigt fint sätt. Han spridde lite stjärnströssel över oss. Jag tyckte det var fint.

På min och stjärnströsslarens toalett hänger flera bilder av Lori Portka och jag tänker på tågvärden när jag tittar på den. Någon som sprider ljus och lyfte mig för en stund likt en vacker ballong som gör mig lätt i magen och glad i livet. Nu fyller vi alla luften med kärlek och skapar skönhet på vårt unika vis tycker jag. Kostar inget men förändrar allt. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen