lördag 1 oktober 2011

Ibland behöver man påminnas om att slutet för något...

... alltid är början på något nytt.

Den här bilden (som var Elvis sista serieruta i Metro) är en av mina favoriter och en mycket symbolisk bild. Vid vissa avslut stirrar man sig blind på just slutet och minns inte att det även är en början och en möjlighet till något nytt. För man kan inte gå genom livet utan avslut, vissa frivilliga och andra ovilliga.

I mitt liv finns det avslut som inte känts bra men sedan gjort att livet tagit en fantastisk vändning. Det är bra att påminna sig själv om att även när man fällt ett stort träd så kan något nytt spira fram.
Bilden är lånad från Elvis hemsida

5 kommentarer:

 1. Vad klok du är! För visst är det så, avslut kan leda fram till nya spännande saker. Nya möjligheter. Och ibalnd tror jag att vi verkligen behöver avslut också för att kunna gå vidare till något bättre. En del avslut blir inte bra, kanske även lite sorgliga, me är ma ser tillbaka så inser man ofta att det trots allt var bäst som skedde iallafall och att det inte blev så himla dumt.

  Ha en fin söndag du kloka bloggvän!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 2. Absolut. tack för att du påminner
  Ha en fin söndag
  kram
  Emma

  SvaraRadera
 3. Bra. Bra är även att kunna avsluta saker man påbörjat för att kunna skapa energi. En del av min personlighet som jag arbetar med.
  Starta upp? Inga problem.
  Avsluta? Svårt, svårt!

  SvaraRadera
 4. Visst är det så - ett slut är alltid början på någonting nytt. Man behöver bara tänka en gång extra för att inse det ;)
  Kram

  SvaraRadera
 5. så himla bra!

  sköt om dig och ha en finfin helg!
  kramelikram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen