torsdag 26 mars 2015

You are my shining star...


.. heter smycket som jag köpt till mig själv i födelsedagspresent från Mokkasin. Idag anländer det och det är magiskt och fyllt med stjärnströssel och upp till mig att fylla med hemligheter och drömmar. Det var en vän som fann det och sa att jag har hittat ett smycke som är som gjort för dig. Det kan man minst sagt säga och nu vilar det runt min hals.

Texten om smycket på Mokkasins hemsida är också alldeles, alldeles underbar. Såhär lyder den:
"Medaljonger är mina drömmars smycken. Har liksom alltid varit. Det är något med själva hemligheten där närmast hjärtat. Därför är jag helt enkelt lycklig att vi nu släpper just en medaljong. Och som om det inte vore nog med lyckligt så är jag helt kär i att vi lyckats fylla den också. Med de minsta och vackraste av hemlisar. När du skakar på medaljongen hörs ett litet ljud. Så mjukt att det är bara du som hör. Ljudet kommer från de små stjärnorna. Vad de betyder för dig är bara din egen hemlighet. Och varje gång du hör så minns du. "
Jag fyller inte bara medaljongen med hemligheter utan som en påminnelse om drömmar, stjärnströssel, vardagsmagi, vänner, äventyr och mod att gå sin egen väg.

8 kommentarer:

 1. Åhh...det är ju så fint! Ett halsband som passar dig precis :) Kikade in där och såg att de sålt många av dem. Förstår det. Vill ha ett själv också.

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, älskar det där halsbandet... och jag tycker vi passar ihop eftersom jag tycker om stjärnströssel och att bära drömmar med sig. Hoppas även ett pryder din hals snart.
   Kramar från Liv

   Radera
 2. Underbart! Och perfekt för en stjärnströsslare som du :)

  SvaraRadera
 3. Läckert! Gillar både utseendet och texten! Kram

  SvaraRadera
 4. Waooo så vackert ♡ ...

  SvaraRadera
 5. Waooo så vackert ♡ ...

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen