söndag 5 juli 2015

Om det är så att du nått en plattform...

... tillåt dig att stanna där en stund. Att vila, att vänta på nästa signal innan du tutar och kör på. Ta det lugnt, det kommer till dig vad nästa steg blir. Det här är några kloka ord som en bekant gav mig.

För ibland behöver man stanna upp på en platå eller plattform och njuta det som är där. Som person kan jag vara aktiv och tycka om att vara i rörelse men nu lutar jag mig lite tillbaka och njuter min lilla plattform i livet. Det är ju inte så att man måste ta sig an ständiga utmaningar och utvecklas även om man tycker om att växa som människa.

Så nu står jag på min lilla plattform och luktar på blommorna och njuter livsnjuterier. Jag har bestämt mig för att det här ska bli en riktigt fin sommar så jag fyller den med sånt jag tycker om och med personer som är viktiga för mig. Det har jag såklart redan påbörjat och har redan fina sommarminnen med mig, inte minst från Gammelstad.

Den här sommaren kommer jag ägna mig åt att hänga med vänner, skapa njutbara ögonblick, härvaro, närvaro, natur, träning och stjärnströssel. Att aktivt ha fokus på att skapa semesteröar trots att jag arbetar hela sommaren. Vädret rår jag inte på och det är faktiskt inte det viktiga för mig utan vad jag fyller dagen med.

Den här helgen har jag fyllt med kattvakteri, middag på thaibåten i kvällsol, picknick med dansare och fantastisk grillkväll.  Idag har jag promenerat planlöst utan mål och med all tid i världen, satt mig i solen på ett cafe och läste böcker samtidigt som jag åt ett fantastiskt wienerbröd. När eftermiddagen kom så gick jag hem och låg och läste tidningar, vilade och bara njöt en skön kväll. Det är gott här uppe på platån, kom och häng med mig så skapar vi sommar tillsammans.


Midsommarblomster i två nyanser i Gammelstad. 


14 kommentarer:

 1. Som vanligt kloka ord hos dig som jag tar till mig!
  En fin vecka önskar jag dig!
  Kram M.E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma fina du <3. Hoppas fjärilar flyger i dina spår och att du finner skatter i sommardagarna.
   Kramar

   Radera
 2. Vet du om att du har kommenterat på ett kopierat inlägg. inne hos miamiamia i går Söndag.. Det är alltså inte hon som har skrivit inlägget utan norpat det från mig och bytt bloggrubrik plus min presentation (Bara vara jag) som hon lagt till sist i inlägget. Här är en länk till mitt inlägg och på sidan av min blogg ser du presentation om mig . Du känner säkert igen texten när du läser den.http://margot64.blogspot.se/2015/07/sa-trist-sa-trakigt-sa-trottsamt-sa.html Hon har norpat från andra bloggar också . Här är en av många andra bloggar (länk) http://saramodigh.bloggplatsen.se/2015/05/18/11099583-och-sa-hande-det-igen/ som har fått sina blogginlägg kopierade av miamiamia Läs även kommentarerna i denna länk så förstår du hur sjukt det är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hade jag INGEN aning om. STORT tack att du berättade det, jag förväntar mig inte att någon tar nån annans text utan hon kommenterade hos mig och då kommenterade jag tillbaka. Har läst både ditt inlägg och hennes kommentarer hos Sara. Märkligt beteende och jag förstår om man blir både ledsen, arg och förbannad.. det är ju ens egna ord och ens liv man vill beskriva. Kram från Liv

   Radera
 3. Vacker text fina du.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Låter trevligt med en bra plattform att skapa sommar på :) Själv klättrar jag lite lite i taget just nu...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är också en bra taktik.. helt plötsligt har man nått toppen <3.
   Kramen från Liv

   Radera
 5. Underbara du, vad fint du beskriver där du är och din sommar. Det låter himla skönt och viktigt på nåt sätt rikta in sig själv mot det vi önskar här i världen. Och att jag och vi blir inbjudna till att hänga med, det är värt mycket det Liv. Precis vad jag behöver just nu. Underbart, underbart. Bamsekram! Johanna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad fin du är.. och tack för att du vill hänga med mig och njuta sommar, plattåer och livet <3.
   Kramar

   Radera
 6. Jag gillar ditt tänk och önskar dig en fin fortsättning på sommaren. Kram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :-). Å tack detsamma.
   Kram från Liv

   Radera
 7. Låter alldeles alldeles uuunderbart min kära vän
  Nu njuter vi sommar och älskar livet.
  kram på dig
  E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det också.. alldeles, alldeles underbart.. ja, låt oss njuta tillsammans.
   Kramar från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen