tisdag 6 september 2016

Barcelona med sina tinnar, torn och vackra balkonger..

....bjuder på en doft av sommar och ett kalejdoskop av upplevelser, vyer, mat och njuterier.

Vilken resa, en sådan som varar i några dagar men som när jag landar i Septembernatten på söndagen känns mycket längre. Min inre nomad jublar och jag känner mig inspirerad och som om jag klivit igenom ett stjärnströsselregn och renad återvänder till vardagen med nya ideér.

Jag har hänförts av Barcelonas magi och vackra byggnader. Jag har ätit gott, skrattat högt och vilat trötta fötter när dagen varit över. Jag har lekt med såpbubblor, flygit drake vid havet och trängts på favoritbaren som serverar lokal cava och härlig spansk mat.

Jag har sett Barcelona med någon annans ögon, och visat vad jag tycker om med staden. Jag har stjärnströsslat ett ihåligt träd och en fantastisk restaurang. Jag har med kärlek upptäckt, vandrat, utforskat och lovat att komma tillbaka snart igen. En av mina platser på jorden som jag med vemod lämnar men som jag vet att jag kommer vända åter till.


7 kommentarer:

 1. Det låter härligt :) Vissa platser bara måste man tillbaka till :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det, vissa platser hittar man bara hem till helt enkelt <3.
   Kramar från Liv

   Radera
 2. Barcelona är fint men jag lyckades aldrig riktigt falla pladask. Kanske jag blev lite mer sugen när jag såg dina instabilder från restauranger och barer. Och Gaudi är ju fantastisk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har hört några som känner som du, själv blev jag ögonblickligen förälskad och kan inte sluta att förälskas.. men det viktiga är ju att man hittar sina platser och det måste inte vara samma.
   Kramen från Liv

   Radera
 3. Hejsan,
  Mitt namn är Karin Olsson. Jag vill tipsa er om Urban & I som är en tjänst för dig som är bloggare och som vill tjäna pengar på din blogg. Genom att använda vår tjänst får du inspiration till nya inlägg samtidigt som du gör din blogg mer attraktiv för dina läsare. Maila mig på karin.olsson@urbanandi.se så kan jag skicka mer information alt gå in på urbanandi.se direkt och bli medlem idag.
  Är du redan medlem? Då får du gärna tipsa dina bloggvänner om oss.
  Åldersgräns 16 år.
  Mvh, Karin

  SvaraRadera
 4. Underbart! Och jag blir glad bara av att läsa jag. :) Det är så fint med de där platserna som stjäl en bit av våra hjärtan. Som vi ständigt återkommer till. Bara för att vi vill. Jag är glad att Barcelona är en av dessa platser för dig vännen och att hjärtat nu är fyllt med ännu mer av vackra minnen och stjärnströssel. :)

  Tack för dina fina ord hos mig. Du är en pärla vännen.♥

  Ha en fin helg och ta hand om dig kära livsnjutare.♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att du kan glädjas så lätt. Det är sannerligen en gåva att glädjas lätt. Ja, de valda platserna är viktiga och att vi fyller med det vi behöver.
   Varmaste, varmaste kramen från Liv ♥

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen