måndag 28 november 2016

En rulltrappa...... vid Hötorget i regnbågars färg. Upplyst i novembermörkret och väldans vacker. Den gör min morgon.

Tänker att när man vandrar upp i regnbågstrapp så måste ju dagen bli särdeles magisk och att skatter kan finnas i dagen och livet. Skatter man redan funnit som vackra vänskaper och vit snö som lyser upp morgonen men även skatter som ännu väntar på att bli funna av den som tar sig tid.

Ett snabbt möte kan vara en sån skatt. Igår var jag på en stor konferens med över 800 personer som deltog men får ett möte vis lunchbordet som blir det som inspirerar mest under dagen. En 17-årig kvinna som på eget initiativ har startat ett integrationsprojekt för nyanlända ungdomar som får träffa och umgås med svenska ungdomar. För alla behöver vänner, ha ett sammanhang ovh komma ut och göra något. Hon var 16 när hon bestämde sig för att göra något och själv gick ut och letade reda på ungdomar. Det korta mötet gav verkligen hopp och inspiration. Kommer minnas det länge. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen