söndag 8 februari 2009

Även en papperskorg vill vara fin..

.. måste någon ha tänkt och sedan så fick papperskorgen i gamla stan en ny skrud. Undra om man kan kalla det mosaikgrafitti? Glad blir jag i alla fall när jag ser den då jag kliver av tunnelbanan. För vi vill väl alla vara fina ibland. I det här fallet så har någon beslutat sig för att göra ett vardagsting vackrare och det glädjer mig att någon tänker så.

Glöm inte om att du som läser är vacker på ditt alldeles unika sätt och duger som du är. Glöm inte att ge komplimanger när du ser något fint. Komplimanger från hjärtat gör världen till en varmare och vackrare plats och kostar så lite. Själv har jag ju just gett en papperskorg en komplimang och vill ni göra detsamma så befinner den sig på perrongen i gamla stan (åt Slussensidan) där tågen går mot t-centralen. Jag hoppas den får sitta där länge och sprida lite vardagsglamour i livet.

11 kommentarer:

 1. Hej min vän ...now I´m back on track... Själv vill jag ge DIG en komplimang som är en klok och härlig människa som jag har förmånen att få läsa.
  Sen vill jag ge Göteborg en stor komplimang för att det är en sådan underbar S T A D....och alla andra härliga personligheter som rör sig i min värld idag ska jag ge komplimanger från hjärtat.
  Tack för inspirerande inlägg
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
 2. Vida, jag ger dig och din fantasifulla blogg en komplimang! brukar själv ge ärliga komplimanger till höger och vänster, men förvånande nog blir många misstänksamma och tror mig inte riktigt! Själv suger jag åt mig och blir glad för varje liten en...

  Kramar Johbur

  SvaraRadera
 3. Härligt :) Visst ska man sprida komplimangerna fritt runt :) Snälla goa ord kan det aldrig bli för mycket av :)

  Kramar

  SvaraRadera
 4. Underbart med sopkorgar som är fina. det behöver ju de också:)
  kram

  SvaraRadera
 5. Tack för din fina kommentar på min blogg. Kul att hitta hit, nu ska jag läsa lite mer....
  /Veronica

  SvaraRadera
 6. Åh, vad piffigt! Jag tror att papperkorgen uppskattade dina komplimanger, den får ju vanligtvis mest skit hela dagarna ;.)

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att någon insett att världen kan bli lite roligare om vi gör något åt alla trista saker som omger oss. Lite mer dekor i vardagen kan aldrig vara fel.

  SvaraRadera
 8. Tack alla söta, ni är underbara!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen