tisdag 8 december 2009

Sammanfattning av November 2009..


November, en händelserik månad precis som hela året:

* Jag fick ett fantastiskt fint mail av Di som gick rakt in i hjärtat och lämnade mig med häpnad. Kanske får jag en dag berätta vad det handlade om.

* Min och skärmflygarens relation tog slut så nu singlar jag vidare i livet.

* Jag anmälde mig till julswapp så jag slog frenetiskt in mina 24 paket innan jag åkte eftersom jag är hemlig tomte till en person och sen har jag själv en hemlig tomte som skickar kalender till mig.

* Jag vann chokladlakrits (hos Ex Amino) och fina filuren (från Svartanova). Valen valde att följa med filuren hem till mig och båda följde med till Hawaii.

* Mamms skickade söt och cool skyddsängel från Voododolls som övervakade mig under resan.

*Jag gjorde en drömresa (tack vare coachen Camilla Åkerström) och åkte till Hawaii för att simma med vilda delfiner och gå kurs i mitt eget unika ledarskap. Resan var magisk, utvecklande, invecklande och verkligen precis vad jag behövde just då. Att lära mig snorkla och upptäcka nya aspekter av mig själv samt få distans till det som händer på hemmaplan var en skänk från ovan.5 kommentarer:

 1. När jag läser det här inlägget känner jag spontant utveckling, framåt och förändring...Kan ha fel men det var bara en känlsa i största allmänhet
  kramar till en stjärncoach från en annan
  Emma

  SvaraRadera
 2. Det har varit en händelserik månad på många sätt och vis. Jag hoppas att dina nyvunna erfarenheter ska bringa gott även i framtiden!

  Kram

  SvaraRadera
 3. Stora händelser...och spännande!

  (gullig blå fisk)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 4. Hur fantastiskt roligt det är att de fick följa med till Hawaii båda två. SÅ fina bilder på dem! Så omtänksamt av dig!

  SvaraRadera
 5. en riktigt händelserik månad, må jag säga!

  kramen

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen