tisdag 22 november 2011

Vardagslycka som blev fördubblad....

.. mötte mig idag när jag kom hem.

Först ett härligt tröstpris från en utlottning hos Min plats i solen, en film som heter The romantics. Det blir soffmys och injutande av den direkt. Men den stora vinsten är kanske de fina raderna om mitt bloggande som medföljde i ett kort. Det är mötena såväl tankemässigt, som i bloggarna och sen ibland i verkliga livet som är det största med att vara befinna sig i bloggvärlden, om detta visste jag inget när jag började men det är mycket det som gör att jag stannar.

Sen visar det sig att jag vunnit ännu ett pris, det vill säga ett smycke hos Decoliie från en utlottning hos julswappsbloggen. Det kommer att bli hur fint som helst när det är klart och jag kommer att lägga ut det här så ni får se. Så nu sitter jag i soffan och ler och tänker att livet bjuder på oväntade härliga stunder och att bra saker kommer till mig.


6 kommentarer:

 1. Vilken dag! :) Köp en trislott. :))

  Kram kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Små, men ack så betydelsefulla inslag i vardagen.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Vad bra att film och kort kom fram till dig ordentligt. Jag hoppas att du fick en mysig stund med film och te. :)

  Jag kan bara instämma, det är mötena som gör bloggandet speciellt och värdefullt. Det som gör att jag fortfarande bloggar trots att jag ibland undrar om jag inte borde sluta. Tack för att du är du och lyser upp min vardag med din fina blogg och kloka ord hos mig. :)

  Grattis till ytterligare en vinst! Härligt och nog kan det där oväntade få en att le lite extra.

  Självklart får du låna idén om att låta dina läsare hitta på rubriker. Jag har själv lånat idén och kan varmt rekommendera det. En spännande utmaning att skriva om något som någon annan har bestämt.

  Ta hand om dig du fina

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 4. Å så roligt för dig att få vinna det fina smycket! Är så glad för din skull och du är en varm fantastiskt och fin vän! Tack för din omtanke, du kom precis i rätt tid! Varmaste kramar till dig!
  Di

  SvaraRadera
 5. Grattis turtjejen :) (skulle köpa mig en lott om jag vore du)

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen