lördag 26 maj 2012

Solglitter på morgonpromenad i prickig klänning.

Sommarfina människor ler omgivna av sommarblomster i alla dess färger. Efter kort arbetsdag väntar nygifta vännen med packad korg och lilleman i vagnen. Picknick i tantolunden i solens sken. Hjärtkakor och champagne för att fira kärleken, livet och sommaren.

Efter promenad till Gröndal där jag vinkar av min vän så möter jag upp andra vänner på söder för libanesisk meze och glada skratt. Vi skrattar så det skallar mellan husen och njuter av syreners doft och en varm sommarkväll.

Lördagen kommer och jag skriver text på café med en perfekt latte macciato vid min sida och en enorm mängd tankar, kunskap och åsikter som måste destilleras och sammanfattas i korthet. Utmanande men roligt. På väg hem mediterar och slumrar jag på en klippa högst uppe på en kulle mitt i en park. Bara vara i grönskans hjärta under en himmel blå.

Väl hemma fortsätter skrivandet och jag arbetar på tilliten att texten kommer att bli det jag önskar. Livet i enkelhet, maj i synnerhet. Helgens bukett innehåller så många vackra blommor att lyckans fjärilar leker i mitt hjärta på min väg i livet. Rikedom räknas i min värld inte alltid i pengar, det räknas i härliga stunder, fina människor och sinnenas inspiration.12 kommentarer:

 1. Vilka fina dagar du lever. Du beskriver det så lyriskt! kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har verkligen härliga dagar och fina vänner.. tycker om att leka med ord :)
   Kramar

   Radera
 2. Leva sommar och glädje! Lycka till med texten! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Stort tack :) Nu är den äntligen klar och jag känner mig väldigt lättad :)

   Radera
 3. Inspirerande :-)

  Kramar från Veronica

  SvaraRadera
 4. Härligt! Jag har också varit rik i helgen..på magiskt solljus, underbara gläntor och doftande skog. Ska lägga barnen och sen skriva en ordentlig blogg om det :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter magiskt :) Då är man rik på riktigt!

   Radera
 5. mysig det ser ut :) Varmaste kramar till dig och önskar dig en jättebra vecka! Di

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen