tisdag 31 december 2013

Jag önskar jag kunde avsluta året med en snöängel...


... men gräsmattorna lyser gröna i Stockholmstrakt.

När det är nyfallen snö kan jag liksom inte låta bli att göra en ängel bland unika stjärnflingor. Jag får hoppas 2014 bjuder snöänglar och stjärnors förundran.  Det känns skönt att öppna upp ett nytt år efter ett vackert men intensivt 2013. Gott nytt år önskar jag er alla. 12 kommentarer:

 1. Gott Nytt År önskar jag också dig! ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott nytt år underbara Di <3
   Kramar från Liv

   Radera
 2. Käraste finaste Vida! Jag skulle gärna falla baklänges ned i snön en gnistrande nyårsafton och göra änglar i snön, vara fem sex år igen. Tack för att du är du och för att du är min vän. Tack för alla fina texter och alla fantastiska kommentarer du lämnar inne hos mig, de gör mig alltid så glad. Gott slut och Gott nytt 2014! Kramar från Bergen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag så sker en dag.. att vi ligger där och sprattlar under stjärnorna och skrattar ihop. Gott nytt år fina du.
   Med värme
   Liv

   Radera
 3. Gott nytt år finaste Liv! Om vi nu inte kan göra snöänglar i vår gröna vinter så kommer det säkert många nya vintrar med snö. Allvarligt talat känns denna vinter som en enda lång mörk och grå vandring.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott nytt år fina du :) Jag tror också det finns fler vintrar med snö och jag hoppas din vandring snart sker i ljuset om så bara för en stund.
   Kramar

   Radera
 4. Gott Nytt År Liv! Ja snön kommer tror jag :) Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gott nytt år fina Moi <3
   Kramar från Liv

   Radera
 5. Gott nytt år!
  Hoppas att du fick ett fint avslut på 2013 och en fin början på det nya året.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det fick jag <3 Gott nytt år finaste du.
   Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen