måndag 23 december 2013

Innan jag åker..


... så näckar jag vackre herr gran och tackar för mysiga stunder. Man ska göra saker för sin skull.Min vardagslycka i December består av grandoft och det mysiga med att ha en egen julgran. Så enkelt och så värdefullt samtidigt. Varför vänta på att njuta imorgon när man kan göra det idag om så bara för min egen skull.

När dan före dan har grytt så klär min systerdotter vår gran hemma i Dalarna. Precis som vi brukar göra. Att omge sig stora delar av familjen som är utspridd över hela Sverige är så mycket värt när man inte har dem i sin vardag. Jag visar systerdottern var Pippihuset ligger och berättar för henne att jag egentligen är en Pippi. Vilket hon förkunnar i matvaruaffären till vänner till familjen. Jag bara ler. Är gärna en Pippi så klart, om så bara i tanken.

Jag önskar er alla en God Jul och hoppas att ni firar den på det vis ni själva önskar oavsett om det är med bruna bönor, hyrfilm, i ensamhet eller tillsammans med några ni älskar. Ni är alla skimrande stjärnor på er egen unika himmel och med er egen unika strålglans. Minns det när kvällen skymmer.


16 kommentarer:

 1. Å så fina ord! Önskar dig en underbar Jul (om jag inte gjort det tidigare)! Kramar i massor

  SvaraRadera
 2. Åh, vad jag tycker om dig fast vi aldrig träffats! Stor varm julkram till dig från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack <3 Så oerhört fint skrivet. Jag tycker om dig med.
   kramar

   Radera
 3. Tack för de orden :)
  Ha den bästa av jular!
  Kram Kanarin

  SvaraRadera
 4. God fortsättning kära vackra du

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma vackra du som sprider livskrafter <3

   Radera
 5. Jag håller med Drottningen, vad jag tycker om dig fast vi aldrig träffats! Älskar dina klokord. Hoppas helgen här i Dalarna varit bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men finaste Annika.. jag blir så berörd när ni skriver så snälla saker. Tack detsamma <3 Helgen i Dalarna har varit så himla skön helt enkelt. Varmaste kramen från Liv

   Radera
 6. Jag hoppas du har haft en underbar julhelg med allt vad det innebär.
  Kram Helén

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har jag finaste du. Tack detsamma <3
   Kramar från Liv

   Radera
 7. Här är en till som tycker SÅ mycket om dig, fastän vi aldrig träffats på riktigt. Du skriver alltid så vackert och får mitt hjärta att bli varmt och gott.
  Hoppas din jul har varit fridfull och vacker!
  Kramar M.E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack M.E och tack detsamma <3 Jag blir så berörd över hur fint ni skriver. Jag har haft en väldigt skön jul.
   Kramar från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen