måndag 12 oktober 2009

Leverans från DHL....

.... kontakta oss då du inte var hemma när vi skulle leverera stod det på en liten lapp som lagts i lådan när jag kom hem till min lägenhet i helgen.

Från DHL? Jag hade ju inte beställt något, mycket märkligt. Nyfikenheten väcktes och jag kontaktade dem för att kunna boka ny leveranstid och efter det andra telefonsamtalet då jag fick beskedet att de kunde leverera till min arbetsplats sa kvinnan att det är en bok. En bok? Vem skulle skicka en bok med DHL till mig, jag spekulerade vilt i allt från gamla jordenruntvänner som blivit författare till att jag vunnit nån mystisk utlottning.

Paketet som levererades idag såg dock lite väl stort ut för att innehålla en bok och budkilllen sa att det är skor. Skor? Då började en misstanke dyka upp och den stämde. Min vän i London hade skickat mina drömskor till mig, ett par Dr Martens med rosa körsbärsblommor på. Vilken present! Allt som tack för att jag coachat henne utan kostnad under en period (för att jag vill och kan använda det som pro bono timmar i kommande certifieringar). För ett tag sedan frågade jag henne om hon kunde hålla ögonen öppna efter de här skorna eftersom de inte gick att få tag på i Stockholm. Helt otroligt vilken fin gåva. Så fin att jag för några år sedan inte kunnat ta emot den men nu gör jag det med tacksamhet och öppet hjärta.

Så nu ska jag gå in dem och sen kan jag dansa längs Stockholms gator med körsbärsblom i mina spår oavsett väder och årstid. Vännerna bär jag i hjärtat men de får mig även att stå stadigt på jorden vilket jag just nu behöver i höststormarnas tid.


17 kommentarer:

 1. Å, vad läckra! Vilken underbar present, jag förstår verkligen att du dansar fram!

  Kram, Annelie

  SvaraRadera
 2. Nä men åh!!!!
  Vilken otroligt snäll vän du har!
  Och så otroligt himlans glad och överraskad du måste ha blivit. :)

  De är ju verkligen super duper snygga! :)Du får gärna berätta hur de är i storleken och hur sköna de är.... du vet ju att jag funderar. ;)

  Bamse kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 3. Å vad härligt med sånna vänner, ja, då tänker jag även på dig, som ställt upp när din vän behövde det, och så vips, kom det något tillbaks, som visar vilken glädje det finns över er vänskap! Visst är det fantastiskt! kramar

  SvaraRadera
 4. Vilken underbar gåva och vilken fin vän du har!
  Kan se dig framför mig dansandes på Stockholms gator i dina nya fina skor.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Vilka häftiga skor! Påminner mej om att jag också drömmer om ett par stövlar som det nu är dags att spana efter, tur att man är lite detektiv.
  Kram från ett frostigt Mjälgen

  SvaraRadera
 6. Men WOW...vilken fantastiskt fin present. Det är mina drömskor. Dom finns i en variant till med rosor också och jag är helt lost på dessa skönheter. Dom kommer passa dig utmärkt sötis.
  Underbart härlig klient också som överraskade på detta fantastiska sätt. Livet är fantastiskt...det är de´jag sagt hela tiden asså ...
  kramisar
  Emma

  SvaraRadera
 7. Åh...sitter här hemma och ryser...vad underbart det är med vänner! Och vad fantastisk du är som har gjort detta för henne, det har du ju fått kvitto på nu...även om jag tror att du har fått det i form av icke materiella bevis också.
  Du är bra Liv, kom ihåg det!

  SvaraRadera
 8. Underbara skor!!! Och en fin vän :)
  Kram

  SvaraRadera
 9. Blir varm i hela kroppen...

  Jag skulle vilja se dig dansa fram i de där. :)

  Varma hälsningar!

  SvaraRadera
 10. Vilken fatastisk present! De är ju skitsnygga! *vill ha*

  SvaraRadera
 11. Så himla snygga! Och du är lika fantastisk du!

  Jag och Malve funderar på att komma upp sista helgen i november. Har du tid över till oss eller är det en dum helg?

  SvaraRadera
 12. Så fina!!

  Vänner är värdefulla!
  Du också!
  Å jag med:-)

  SvaraRadera
 13. jag packar skoskavsplåster om du behöver när vi stadspromenerar...kram K

  SvaraRadera
 14. så himlans underbart!
  de är väldigt snygga också!

  kramelikramar
  lady thirty

  SvaraRadera
 15. Hade en ambition att svara alla separat men jag inser att alla inser hur SUPERSNYGGA mina skor och fötter kommer att vara och att jag har världens goaste vän...

  Kramen till er alla

  SvaraRadera
 16. Man känner bara sådan värme när man läser att det finns sådana underbara människor... o det är då man också känner den där känslan... jo, men det finns mycket godhet i världen... också!

  Varm varm kram...

  Ps. Å skorna var verkligen så så fina... jag gläds med dig, min vän.

  SvaraRadera
 17. suuuuupersnygga!! must have!!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen