fredag 20 november 2009

Out swimming with the dolphins...

... tänker jag mig att det står på en fiktiv skylt som jag nu hänger här på bloggen.

Imorgon kl 9 går planet mot nya äventyr och de kommer ni att få dela, men det är inte säkert hur mycket tid jag väljer att ta på att skriva de inläggen när jag är där eller om det mesta blir när jag kommer hem. Det är ju en kombinerad semester och utbildningsresa så jag vet inte nu hur mycket fritid för just bloggskrivande jag kommer att ta mig. Kanske vill jag skriva massor och kanske vill jag bara vara.

Som en del av er anat så har det hänt en del i kulisserna (som mamma Melissa så klokt skrivit om) som jag inte tagit upp på bloggen. Det är nämligen så att det i veckan tagit slut mellan skärmflygaren och mig men att det varit på gång under flera veckor. Jag kommer inte att skriva om orsaken eller vad det är exakt som hänt av hänsyn till att han inte valt att bli bloggad om och att jag anser att det här är något mellan honom och mig. Det handlar inte om att den här bloggen inte ska få handla om sånt som är svårt utan att det är en annan person (som dessutom kan gå in och läsa) som är involverad och inte har valt att dela sitt liv med andra på nätet. Dessutom skulle det enbart bli min version som fick stå oemotsagd. Men jag vill någonstans att ni ska veta för det blir märkligt annars och det påverkar mig så klart oerhört mycket.

Så när jag beger mig mot Hawaii så blickar jag mot nya horisonter på flera plan och kanske borde jag hänga upp ytterligare en skylt i fiktiv form på den här bloggen:

"Välkommen till lilla Vida singlar vidare mot nya äventyr i stora världen"

För det är ju så det är och bara framtiden kan utvisa vad som väntar. I vilket fall som helst ska det bli gudomligt skönt att lämna ett Novembermörkt Sverige för att byta miljö, utmana vissa rädslor, förverkliga en dröm och hitta ny mark att stå på. Det hade inte kunnat komma mer lägligt så jag packar ryggsäcken och fortsätter att gå dit hjärtat leder mig.


13 kommentarer:

 1. Ha det HELT underbart fina du! Lova att skicka en hälsning så att jag vet att du har det bra och lever livet bland de simmande änglarna...men bara om du vill såklart. Njut och andas... STOR kram!

  SvaraRadera
 2. Jag hoppas att du får en en helt underbar resa! Jag är så imponerar och inspirerad av dig som faktiskt väljer att förverkliga din största dröm!

  Jag önskar dig en härlig och givande tid!

  Kram

  PS! Jag glömde svara på den fråga jag fick av dig förra veckan. Jag vet egentligen inte vad det var som fick mig att associera denna kvinna till just dig. Skorna var väl det som först fick tankarna att vandra iväg. Men sedan verkade hon vara en sådan där glad och mysig person som man tycker om från första stund, även om man egentligen inte alls vet vem denna människa är. Det var väl de egenskaperna jag associerade med dig ;)

  SvaraRadera
 3. Hoppas verkligen att resan stärker dig!

  Kram, Annelie

  SvaraRadera
 4. instämmer med annelies ord och önskar dig en helt fantastisk resa!

  du måste pussa på delfinerna från mig :D

  kramelikramar i massor!

  SvaraRadera
 5. Önskar att jag satt på planet med dig.

  SvaraRadera
 6. Mina varmaste tillönskningar om en fin och givande resa!

  SvaraRadera
 7. ha en underbar resa söta söta du.
  en stor kram

  SvaraRadera
 8. Jag stämmer in i föregånde talares önskan om att du ska ha en riktigt underbar resa fylld med fantastiska äventyr och en magisk nystart för nya Vida!!!

  Var rädd om dej & njuuuuut!

  STOR kram från Eva

  SvaraRadera
 9. Jag önskar dig den bästa resan ever!
  Hälsa delfinerna från mig :)
  Kram!

  SvaraRadera
 10. Tack rara :)!
  jag lägger alla mina alster i en låda... eller numera har det blivit flera lådor :)... kanske jag öppnar en shop vad det lider.. har inte riktigt bestämt mig.

  SvaraRadera
 11. Ha en underbar resa! Tack för dina ord hos mig! Kram!

  SvaraRadera
 12. Åh, det visste jag inte!!!! :(
  Men jag hoppas och tror att du ändå ska ha en helt underbar resa och att du njuter av varenda sekund.

  Stor bamse kram
  M I N D I

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen