tisdag 19 juni 2012

Till mina läsare..

.. härliga ni.

Ni är en stor del av det som gör bloggandet härligt och roligt. I mötet sker något mer än bara orden kan framkalla.

Jag vet:
- att många av er saknar bloggpiraten. Han och hans trainee har lovat att komma tillbaka men de har fullt upp med harpaltarna.

- att jag har några önskerubriker som inte blivit skrivna men de kommer. Många gånger behöver de mogna i tanken.

Jag vill:
- fräscha upp bloggen och ändra layout. Men jag tar det under semestern. Dags också att rensa upp i länklistan som inte är aktuell. Om någon har tips om sidor med gratis blogglayouter tar jag gärna emot dem. Jag har inte lärt mig själv hur man gör.

Jag undrar:
- om ni lagt märke till att jag svarar på era kommentarer. Inte för att ni måste läsa mina svar men jag vill bara uppmärksamma er på det om ni skulle vilja läsa. Jag tycker om att kommunicera och skriva mina tankar och inte bara låta dem hänga i luften.

- vilka ni är? Jag har närmare 30 personer som följer bloggen (via bloglovin och RSS-flöde) men jag är inte säker på att jag vet vilka alla är. Om du läser och aldrig kommenterar, skriv gärna en rad i det här inlägget. Jag är ju en nyfiken person.. men det finns inga måsten så ni väljer själva om ni vill kommentera.

- vad ni vill läsa om? När jag inledde bloggen handlade den mycket om livet. Jag liknade det vid ett tåg, och en smörgåstårta och pratade om gamla cirkusdrömmar och min kärlek till trädklättring. Nu på sistone har det blivit mer om min vardag för att fästa mina minnen på pränt till mig  själv men jag tror jag vill tillbaka till inlägg som mer speglar vad jag tror på och tycker är viktigt. Vad tycker ni?

Jag är tacksam:
- över att just du finns. Oavsett om du kommenterar eller inte. Att någon tar sig tid att läsa mina tankar oavsett om du delar dem eller inte. I tanken ger jag dig denna blomma som är en stjärnexplosion i lila. Den fyller mig med lycka för jag tycker den bär en skönhet som framträder mer ju längre du tittar på den. Precis som jag är säker på att du också gör om du visar alla dina facetter, även de du inte är nöjd med. Det är det som gör oss till människor.28 kommentarer:

 1. Jag läser dina funderingar nästan varje dag, för att komma ihåg vad som är viktigt och hur jag vill vara och tänka. Ditt och mitt liv ser otroligt olika ut, jag inspireras av vår olikhet!
  Älskar ditt inlägg om sjöstjärnorna <3

  Kramar Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna! Välkommen hit. Jag blir så glad över att det jag skriver kan beröra och påminna nån annan om vad de tror på. Även om våra liv är olika kanske vi har likheter i tanken. Roligt att höra att du gillar det inlägget, länge sen jag läste det själv. Kanske ska göra det.

   VARM kram och tack för att du delade

   Radera
 2. Jag gillar ju din blogg som den är, men du får gärna mixa in flera av dina livsfunderingar om du vill. :) Tycker det blir lite tråkigt om det bara blir " stora djupa funderingar", jag vill gärna se vardagsmänniskan i bloggar jag läser :) Om du förstår hur jag menar. *kram*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina! Kanske gör det, jag saknar det lite.. men jag förstår hur du menar med vardagsmänniskan.. annars kan det lätt bli högtidligt och långt ifrån det vi alla befinner oss i.. vårt egna vardagspussel.

   Tack för att du tog dig tid.

   Varmaste kramen från Liv

   Radera
 3. Tack & jag är så tacksam över att just Du finns! :) ♥ ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men fina du! Jag är också så tacksam över dig och det vi delar här ♥

   Kramen

   Radera
 4. Tack detsamma, du berikar mitt liv och jag vill läsa om allt du vill skriva om. Dina ord kan hänföra mig som en konsert eller en teater. Jag älskar ditt sätt att uttrycka dig. kram på dig du fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, det var snällt skrivet. Att jag hänför dig med mina ord. Det var stort och jag vet inte hur jag gör men det hoppas jag att jag fortsätter med :)

   Kramar

   Radera
 5. Du berikar vardagen med dina dansande ord som glädjer hjärtat då man bäst behöver dem:-) kramar och skriv det du vill jag följer dig ändå :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina du! Likväl som dina bilder, dikter och vardagsbetraktelser berikar mitt liv :) Jag skriver redan det jag vill men jag vill ju också att ni ska ha nåt att läsa som inte bara handlar om mig...

   Kramar från Liv

   Radera
 6. Fint skrivet. Bloggvärlden är en värld för sig och full av fina människor, vilka det är en fantastiskt fin förmån att ha fått lära känna.

  Gällande bloggdesign; har du uppdaterat till den nya versionen av blogspot? Med den kommer oändliga möjligheter till att fixa med designen (busenkelt med förinställda mallar)

  Lycka till!

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. STORT tack för tipset. Jag har uppdaterat men inte gjort nåt åt designen sen dess.. det ska jag titta på en regnig dag...

   Stor kram från Liv

   Radera
 7. Jag älskar att det läsa det du skriver oavsett ämne. dina ord är magi. kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. TACK fina du. Tänk att någon ser mina ord som magi ♥

   Kramar

   Radera
 8. Gillar så mycket och läsa dina inlägg! Tycker om hur du skriver. Skriv om det DU VILL skriva om...
  Ska kolla dina svar på kommentarer! Åh, jag också gillar att kommunicera! Kram på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör jag redan :) Men tänkte att det kanske finns nån vinkel ni vill veta mer om. TACK för dina snälla ord och härligt med ännu en kommunikator.. fast det har jag redan märkt...

   Kramar från Liv ♥

   Radera
 9. Hej Syster! Ja, du vet ju att jag alltid läser din blogg, gillar att läsa vad du ha<r för dig eftersom vi inte pratas så ofta!
  Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kan förstå det, önskar du hade en blogg och önskar vi sågs oftare. Kärlek <3

   Radera
 10. Skriv från hjärtat utan för stor tanke på oss läsare, det brukar liksom bli bäst då...Du är en fena att måla med orden Liv
  Nästa vecka befinner jag mig i el Stockholmo. Vet dock ej riktigt hur långa dagarna kommer att vara i nuäget. Hör av mig
  Stor kram och glad midsommar
  Emma

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skriver från hjärtat hela tiden, men ibland kanske man vill bredda sitt skrivande och promenera nya vägar :) Men jag målar väl vidare :)

   Hoppas vi hinner ses men annars gör vi det nästa gång.

   Kramar

   Radera
 11. Jag vill läsa om det du skriver om. Det är en härlig blandning på din blogg. Och jag har märkt att iallafall jag lever "spiralformat" - fokus skiftar men olika teman brukar komma tillbaka.

  Stor kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så är det nog, det är ju en del av livet och jag tror ju på det jag tror på så då kommer nog vissa saker tillbaka... och så kanske det bara ska få vara.

   Kramar :)

   Radera
 12. Jag gillar att se dina kommentarer också :-) Sedan berikar alltid dina texter mig. Jag hamnar aldrig här för ett kortare besök, utan jag får alltid något tänkvärt att fundera på en stund. Läser om och om och reflekterar!

  En blandning av din klokhet och hur just du får denna vishet att bli verklighet i din vardag. "Leva livet som man lär", det tycker jag om att läsa om :-)

  Stor tacksam kram från Veronica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du läser kommentarerna, speciellt viktigt kan det kännas när nån inte har en blogg för då kan ju jag skriva vad jag tänker om det du skrev (något man annars lätt gör på den personens blogg).

   Jag blir jätteglad över att det ger dig något och att du får en chans att reflektera. Ibland när man inte håller med kan ju bara det leda till en insikt som är viktigt. För det är minst lika intressant.

   Stor tacksam kram tillbaka för att våra vägar korsats här

   Radera
 13. Att jag gillar dig och din blogg det vet du <3
  Jag kanske inte kommenterar alla gånger men så ofta jag kan!

  Hoppas att du hade en fin midsommar!

  kramelikramar
  Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina! Å du behöver inte kommentera, det är inget måste :)

   Min midsommar var toppen och jag hoppas din var detsamma :)

   Radera
 14. Att jag kikar in här titt som tätt vet du ju också. Likaså hur otroligt mycket jag uppskattar både dig och din blogg. Du är en pärla vännen och en kvinna med ett stort, stort hjärta. Jag tycker om hur du alltid får mig att tänka, känna, reflektera och ifrågasätta. Tack för att du finns därute!♥

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 15. Tack snälla för dina fina ord. Varmaste kramen <3
  Liv

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen