söndag 23 juni 2013

Den varma sommarkvällen.. .

.. som följer den soliga dagen värmer oss där vi vandrar mot dans.

En vacker midsommarafton i ett idylliskt kolonistugeområde har fått mig att slappna av och njuta med alla sinnen. Det doftar av blomster, örter och nylagad mat. Skratt och sång ekar mellan stugorna. I gästvänlighet bjöds jag in till denna plats, med tacksamhet är jag där.

Med bästa vännen vid min sida och en annan vän vars bröllop i hennes hemland jag också närvarat på vandrar vi sida vid sida på väg mot dans. Vi skrattar, pratar och har så roligt tillsammans. I enkelhet blir det en vacker dag, kväll och natt. Med vänner är enkla nöjen de mest fantastiska. I vackra miljöer så blomströsslar jag livets stig och har nära till min innersta kärna. När midsommardagen gryr så sover jag gott men fylld av energi.


10 kommentarer:

  1. vi kom hem från midsommarfirandet i kväll, myggbitna och solkyssta. Hunden har kraschat i hemmasoffan, utmattad och lycklig.
    I mina öron ringer ännu ljudet av vågor som slår in mot bryggan. Kommer att sova gott... Sov så gott!
    Kram Kanarin

    SvaraRadera
    Svar
    1. Låter magiskt.. att komma hem lycklig och med ljudet av vågor ringande i öronen.. Kramar

      Radera
  2. Du målar så vackert med orden. Otroligt bildskapande
    Låter som en härlig midsommar
    kramar
    Emma

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Den var faktiskt alldeles, alldeles underbar! Kramar

      Radera
  3. Vacker midsommar, du skriver så fint. Kolonistugeområdet får mig att önska att jag hade en stuga. Kanske är det inte omöjligt vem vet. Kramar Ann-Charlotte (ja du såg kanske att jag tagit mod till mig och bli den jag är i min blogg)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jag önskade också att jag hade en stuga när jag var där.. det kändes så himla mysigt :) Å, ja jag såg att du blivit dig själv även på bloggen.
      Kramar

      Radera
  4. Vilken mysig midsommar du haft! Såå härligt! Många kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alldeles, alldeles underbart!
      Kramar

      Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen