söndag 20 oktober 2013

Lyckans ö.... är till salu och den fyller mig med drömmar.

På den lilla ön ligger ett Pippihus med all den där snickarglädjen och tinnar och torn som i sagan. Den ligger på en ö utanför Smedjebacken och du kommer dit med båt. Jag finner den på Hemnet (bilderna är därifrån).

Lyckans ö, ett sånt vackert namn. Som en plats för vackra stunder och stilla lycka. I tornet på huset så är ju min sittplats redan utvald där jag kan övervaka stjärnfall och soluppgångar. Läsa böcker och drömma drömmar. Dricka the och skåla med skogen utanför.

I min dröm livet så är Pippihuset en av de största, om så bara med ett tillbyggt torn. Jag hoppas den som köper detta lilla paradis behandlar det väl och med den vördnad som magiska platser förtjänar. Med kärlek betraktar jag bilderna och med drömmarens ögon så längtar jag till den dag en sån plats är min.


12 kommentarer:

 1. Så vackert! Jag hoppas också, innerligt, att någon eller några som verkligen uppskattar platsen och huset får möjlighet att komma dit. Någon som ser skönheten med ett villa villerkulla-hus med utkikstorn.

  Lyckans ö... det sätter sannerligen igång tankarna och drömmarna...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm.. ja med, för jag hade verkligen gjort det.. det är ett sånt hus jag vill äga en dag..
   Kramar från Liv

   Radera
 2. Lyckans ö.... jag faller ju direkt för ett sådant objekt! Lite långt borta från Sydkusten, men å andra sidan flyttade vi ju hit från Uppsala bara för att vi tyckte det var så vackert att åka på kustvägen här! Impulsflytta är vi bra på! Kram M.E

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt att ni gjorde så, följde den impulsen :) För mig är det inte så långt och inte heller så långt till min familj.. sen ska man ju lära sig köra båt också.. drömmer lite till, tror inte tajmingen är rätt men det är hoppgivande att såna hus finns.
   Kramar

   Radera
 3. Svar
  1. Eller hur, magisk plats för dansande pippiprinsessor!
   Kramen

   Radera
 4. Åh en sådan ö borde ju alla få ha!! Underbart!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Jösses! Så alltigenom fantastiskt! Tänk att få leva där! Kramen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så :) Jag väver drömmar om det..
   Kramar

   Radera
 6. Men vad mysigt...men lite opraktiskt kan min hjärna inte låta bli att tillägga :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men som sommarhus eller tankeplats alldeles fantastisk också..
   Kramar från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen