tisdag 23 december 2014

Det glittrar jul runt hörnet..


... och snällkalendern uppmanar till att bjuda in någon som är ensam till julfirandet.

Det är fint, jag hoppas ingen som inte vill det behöver sitta ensam. I storstäderna finns alternativa julfiranden men att bli inbjuden till en familj är mer personligt. En av mina vänner har en stor familj och där är det alltid nån med på jul som inte tillhör familjen. Det började redan hennes farmor med och sen dess är det en självklarhet.

Jag önskar att du som läser firar en jul precis som du önskar eller kanske låter bli att fira överhuvudtaget om det är vad du önskar. Men oavsett vad så hoppas jag att du inte behöver göra det ensam om du inte har valt det själv. Jag hoppas ditt nyår blir glittrande på det vis som får dig att skimra lite extra. På en grafittivägg fann jag i somras denna tomteflicka som blickade ner på mig. Minns att när man minst anar kan man möta tomtar, generösa människor, jordänglar och oväntade välgörare. Det är inte alltid de gör så mycket väsen av sig utan många arbetar i det tysta. Vissa gör det varje dag utan att förvänta sig ett tack och andra gör det utan att kanske förstå vilket skillnad det gör. Men det är vackert och gör vårt samhälle, vår jord och vår vardag bättre.

Så från mig till just dig: En önskan om en riktigt God Jul och ett Glittrande Nytt År fyllt med allt det du önskar.2 kommentarer:

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen