söndag 4 januari 2015

Den klänningen har jag haft mycket roligt i..

... säger mormor när hon överlämnar sin blå 50-talsklänning till mig.

Jag har också haft roligt i den och tagit den ut på dans och andra äventyr. Nu har vi firat nyår i London tillsammans med mormors kuvertväska och vita pärlhalsband. Vintagefest var temat men valet fritt från allt till 30-talet och fram till 80-tal. Vi åt middag enligt en meny från 1942 och dansade sen på alla 5 dansgolv som speglade olika tidsepoker. Älskade hela iden och att det var stor åldersspridning mellan besökarna och att de flesta ansträngt sig och klätt sig så fina.

Det är längesen jag dansade Lindy hop så jag var lite nervös för 30- och 40-talsdansgolvet men det behövdes inte. Kroppen minns alla steg och vad den ska göra, det var så roligt. På nyårsslaget skålade vi under fyrverkeriglitter och stjärnströssel som andra betalat entre för (inte längre gratis i London där en stor del av stan var avstängd men vårt ställe låg i det området.

Det var ett roligt, skimrande och glittrande nyår och jag fick dansa sådär som jag bara älskar. Mormors klänning fick många komplimanger och jag tänkte att den här klänningen ska få vara med på många roliga kvällar i framtiden. Men Londons nyårskväll blir svårslagen. God fortsättning alla härliga.


8 kommentarer:

 1. Jag förstår att du fick komplimanger! Så tjusig! Vilken kväll det verkar ha varit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar :) Ja, det var en så himla härlig kväll. Kramar

   Radera
 2. Riktigt läcker klänning!! Vilken underbar tid att resa till London. Förstår att du haft jätte kul och i synnerhet med dans som du gillar och jag är säker på att du är grym på att dansa. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack <3. Tänk att en klänning på ca 60 år kan se så fräsch ut. Ja, älskar ju att dansa och det syns när jag dansar <3
   Kramar

   Radera
 3. Det är ju inte bara att den är supersnygg den klänningen. Du bär ju upp den som ett proffs, som klippt och skuren för den! Låter helt makalöst underbart med en sån resa! Och Harry potter också.

  Kram Ann-Louise

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack vad go du är <3. Harry Potter är så magiskt så det får ett eget inlägg för det kan man inte bara nämna sådär i förbifarten.
   Kramar

   Radera
 4. Snygg är den oxå ♡ ...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det tycker jag med.. och extra speciellt att det är mormors <3

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen