torsdag 28 maj 2015

Från människa till människa förändras världen...

... och jag tycker att bland det finaste som finns är de som väljer att förändra världen till en bättre plats med hjälp av kärleksfulla handlingar.

Nyligen tipsades jag om Elin som syr barnkläder. Nu har hon startat en insamling där hon syr kläder till prematurfödda bebisar på Sundsvalls sjukhus. Målet är att förutom att de ska ha kläder på sjukhuset så ska de också få med sig ett litet kit hem. Man kan kontakta henne via bloggen. Man kan också så och ge kläderna till henne så hon kan ge till sjukhuset eller skänka tyger. Det ska vara mjuka tyger lite trikåigt då barnen är känsliga. Jag kan inte sy men jag kan tipsa andra som kan. Vill du veta mer så läs på hennes blogg som du hittar HÄR.

Det är medmänskliga handlingar som bygger broar mellan oss och skapar en stjärnhimmel av omtanke som strösslar oss alla som vandrar under dess skyar. Det skapar hopp. Hopp är vackert.

4 kommentarer:

 1. Tack för tipset. Så bra! De och deras föräldrar behöver verkligen uppmuntran och kläder de små inte försvinner i. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja precis, att även de får komma hemma fina och i något som passar :)

   Radera
 2. Tack för inlägget fina du

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen