lördag 9 maj 2015

Silkeslena fötter..


... så små att de kan vila i min hand.

En brorsson född in i en stor och bullrig familj där det finns mycket kärlek. Förra helgen sov han i min famn, tryggt intill mitt hjärta. Där bor han tillsammans med alla andra familjemedlemmar. Jag minns när hans kusin, min systerdotter också vilade där. Nu klättrar hon på klätterväggar och växer snart om mig. Jag vill minnas stunden för snart kommer han kunna gå, springa och dansa med all energi i världen men än så länge så ryms hans fot i min hand. Det är fint.

5 kommentarer:

 1. Så fantastiskt att se den lilla i din hand,trygg,kärleksfullt omgiven, ny i världen. Önskar honom och fig en fin resa tillsammans ❤️

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad du är underbar ❤️. Det ska bli så härligt att se honom växa upp och få lära känna honom på hans färd genom livet.

   Radera
 2. Dig menar jag förstås

  SvaraRadera
 3. Åå..små tossilossingar! Ja, dom är verkligen silkeslena och som magi! ;) "Använde" du boken eller bläddrade du bara i den? Jag också bara älskade den, och uppföljaren :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använde den nog lite, men förundrades mycket över bilderna och upplägget.. den var en viktig del just då. Använde du den?
   Kramar från Liv

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen