måndag 29 juni 2015

Solglitter över min älv..


... efter ännu en härlig semesterdag, den näst sista den här sommaren.

Dagen har fyllts med en del vind, en del sol och mörka moln men inget regn. Det är vilsamt att ligga på rygg och betrakta hur molnen skapar mönster och sina egna konstverk. Jag avslutar läsningen av två böcker i personlig utveckling som är så bra så jag kommer läsa om dem båda. Den ena är "Våga vara operfekt" av Brene Brown och den andra är "Den magiska gnistan" av Kajsa Ingemarsson. De skapar glitter inom mig, jag som tycker om att inspireras.

Imorse satt jag längst ut på piren och morgonmediterade i blåsten, det var fantastiskt. När jag är här eller i Dalarna så njuter jag verkligen naturen och även om jag har en skog runt dörren i Stockholm så blir det inte samma sak. Men då får jag ta den i andra doser men att vara den nära behöver jag och det ska jag försöka prioritera ännu mer när jag imorgon kväll återvänder till min stad. Men med känslan av älven längs min sida och alla de kraftplatser som jag bär inom mig när jag inte vistas där.

2 kommentarer:

  1. Du kommer att ta med dig fina upplevelser som stannar för alltid <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis så är det, som sparas i hjärtat och har samlat kraft till kropp och själ. Kramar

      Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen