söndag 9 augusti 2015

Det är en såndär dag..


.. som tagen ur en sommardröm men jag är mitt i den och njuter den vackraste av dagar.

I arla morgon så kliver jag upp trots att det är lördag. Jag är inbjuden till kräftlunch i en annan stad och tåget går innan nio från centralstationen. Det är en vacker, tyst morgon med solen silandes mellan träden när jag går till min tunnelbana. Jag är trött men det är en vacker start på dagen.Framme på centralen möter jag upp en av mina bästa vänner och ett alldeles vanligt lördagsäventyr tar sin början. Vi ska till en liten vacker ö i Hjälmaren som jag besökte i midsommar. En sån där plats som är så vacker så den tar andan ur själen. På Eskilstuna central möter vår vän upp oss för en vidare färd dit, där egenhändigt och nyfångade kräftor ska förtäras.Väl framme på ön möts vi av naturprakt och fridfullhet. Det är en så vackert plats i Hjälmarens kant. Vi packar en flotte full med kräftor och goda tillbehör och far ut med den till en vacker vik där vi ankrar. Flotten är stor och det finns ett bord att sitta vid. Vi stannar i timmar och äter de godaste kräftor jag någonsin ätit och njuter sol och en vilsam härlig stund. Det är så underbart och livgivande på så många plan.

När kvällen börjar närma sig beger vi oss mot staden för att gå ut och dansa. Det är en fin dag som går mot sitt slut, de där timmarna på flotten kommer jag aldrig att glömma, de var magiska. Magi med vänner, god mat och vacker natur.  Inre och yttre fridfullhet. En vacker dag helt enkelt.

12 kommentarer:

 1. Men gud vad lyxigt! Vilken skön dag det verkar ha varit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en alldeles, alldeles underbar dag <3

   Radera
 2. Livskraft och härlig livsnjutning :) Underbart

  SvaraRadera
  Svar
  1. I sin fulla kraft, så värdefullt <3

   Radera
 3. Det där blogginlägget smittas. Jag blev glad och harmonisk av att läsa det.
  Kram Bosse

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad härligt när sådana saker smittar och sprider så fina känslor <3.
   Kram från Liv

   Radera
 4. Det är livet!❤️Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kan man verkligen säga <3. Kramar

   Radera
 5. Så underbart med naturen Det måste varit en finfin dag. Älskar öar :). Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var en fantastisk dag.. och den där lilla ön är jag förälskad i. Jag älskar också öar. Kramar

   Radera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen