fredag 3 augusti 2018

Frihetsfulla dagar...


... och att leva utan tider att passa och rum man förväntas vara i, det passar den här pippiprinsessan.

Jag tycker så mycket om texten ovan även om jag hade velat byta ut gypsy mot nomad. Men jag har en nomads själv, en hippies hjärta och själen från en älva. Alla representerar de frihet och att leva livet som man vill enligt mig. Det är något jag känner mig som närmst under semestrar och  när jag reser. Det passar mig.

Jag trivs med att arbeta och skulle bli rastlös av att inte göra det, men tycker om friheten att kunna vara där jag vill och inte ha fasta tider. Det är faktiskt en fördel med där jag arbetar nu, inte fullt ut att jag är fri men att jag kan arbeta från andra platser än kontoret och att jag reser över hela Stockholm och att det är totaltid som räknas och inte fasta arbetstider. Men i framtiden drömmer jag om något ännu friare, där jag bestämmer själv och där jag styr min arbetstid, varifrån jag arbetar och när jag väljer att göra saker. Då kommer jag vara i en större samklang med min inre nomad, hippie och min vackra inre älva. Det är det jag drömmer om i början av augusti under vackra himlar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen