fredag 26 december 2008

Nice blogg


.. har livskrafter, malve, chissra, di och gisan gett mig. Det gör mig glad, speciellt när nomineringarna varit så fina, såhär har de själva uttryckt det:
 • gisan:för dessa underfundiga färder du tar med mig på och energier du delar med dig av.
 • di: du får den för att du berikat mitt liv genom dina härliga inlägg, din varma vänskap och för dina alltid uppmuntrande ord. Du ger och ger alltid något positivt. Tack för att du kommit in i mitt liv med dina sköna skildringar om livets vägar. Du får mig att tänka ett varv till.
 • chissra: vad vore jag utan hennes vänskap och små finurligheter, vackra ord och underbara texter.

Reglerna för de som vill:
- De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
- Länka till den bloggen du fick den ifrån.
- Ge den vidare till så många andra bloggare du vill & länka till deras sidor.
- Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.


De här får den vidare av mig (några av er har redan fått den men jag vill ta chansen att skriva en rad om era bloggar):
 • Visa vägen- för sin jakt på livsbejakande människor, händelser och inlägg och för hans storhet att inse att det är inte bara positivt tänkande som är livsbejakande.
 • M/S Vågspel- för hennes vackra bilder, kloka ord och att inläggen berör en djupare dimension inom mig. Har följt hennes blogg långt innan jag själv bloggade.
 • Nina - För hennes sprakande kreativitet och härliga sätt som gör att blogghimlen tänds upp som av ett tomtebloss.
 • Vardagspussel - För en värme från hjärtat som värmer upp alla i hennes närhet och hennes vilja att få oss alla att följa hennes vardagspussel, tankar och erfarenheter att dela sitt liv med Calle och med sin man och snart kanske även en Harry (eller blir det en Harriet?).
 • Stort och smått- för hennes vackra hem, hennes nakna öppenhet om vad som pågår i hennes liv och hennes stora mod och värme.
 • Kvistashuset- Som ett sprakande energiknippe med glimten i ögat lyser hon upp min bloggväg, precis som hon gjorde i korridorerna på Bojsenburg på den tiden när det begav sig.
 • Cloudberrie - Med sin vackra blogg och som värmer upp i kylan som en midnattssol och som påminner mig om kärleken till julen och Gällivare.
 • Lady Thirty - Med sina underbara teckningar och illustrationer. Jag blir glad när jag ser dem och den genuina talang som döljer sig bakom dem och hennes sätt att fånga livet och stämningar
 • Så kom solen - för att hon får mig att vilja lära mig yogaställningar men även hennes öppna sätt att ta oss med på hennes livsresa i såväl glädje som sorgen.
 • Vildaella - med sin fina blogg och framförallt allt det hon skapar med händerna som sedan sprider glädje till dem som får ta del av det.
 • Surya- för att jag får vara med på både hennes yttre äventyr i Australien likväl som det inre som hon utforskar.
 • Chissra - För att hon är den fantastiska, sprakande personlighet som bara hon kan vara. Vacker som en dag både på ytan och inombords och som påminner mig om min andlighet, livet och att man kan göra precis som man vill.
 • Mindi för sin kreativitet och kalenderskapande men framförallt för sin värme.
 • Mamma Melissa för sin änglatankar i både sorg och glädje och för hennes mod och övertygelse om att förändra saker. Hon kommer att gå långt och hennes änglar ser varje steg hon tar.
 • Gisan - Själens krigare som vågar delge oss glädje, sorg, tankar och livet i vackra ord.
 • Livskrafter - Aldrig mötts i verkligheten men en vän i Universum som skriver, skapar och målar så vackert att stjärnorna lyser starkare och löven slår ut.
 • Di - som med kreativitet, livslust, vackra bilder och kloka ord gör bloggvärlden till en bättre värld. Hennes värme lyser upp en bister natthimmel som ett norrsken.
 • Marias betraktelser - Som får mig att minnas livet, ha någon som håller mig sällskap på stenen när vattnet och humöret är lågt och man inte vet vad nästa steg tar. Hennes spännande livsstig slingrar sig likt en färgglad orm över marken.
 • Enbart - med sitt goda hjärta, sitt mod och sin öppenhet att skriva om saker som andra bara tänker.
 • Malve- som en vacker skogsros i en kall vinterskog så reser hon sig upp och söker livet. Hon gör framsteg, erfarenheter och är modig och insiktsfull. Det är stort tycker jag.
 • Carpe Diem- som med en öppenhet, sårbarhet, insiktsfullhet låter oss följa med på hennes resa i det som sker som hon inte styr över. Hon är modig, varm och mycket klok även när det blåser bistra vinterstormar både runt knuten och i hennes inre.
 • Rysken- För att han med sin träningsglädje, livslust och sin vilja att fortsätta utvecklas inspirerar. Han delar min kärlek till kickboxningen som så många har så svårt att förstå.
 • Annika - som funnits där för mig länge och som har ett stort varmt hjärta och ett skratt som klingar som klockor men som haft ett tufft 2009. Du finns i mitt hjärta och med mig i tanken och jag uppskattar din blogg men ännu mer din vänskap.
 • Lenjangel som med ord, bilder och vackra texter bjuder in oss i sitt bloggcafé.
 • Vindens melodi - som var den första som inte känner mig som kommenterade på min blogg och gjorde en hel lördagskväll. Hennes blogg och personlighet är helt fantastisk och när man går in på hennes blogg vet man aldrig vad som väntar men man lämnar den alltid med en känsla av inspiration, glädje eller eftertänksamhet. Hon är verkligen en vindens melodi och om man lyssnar så tar livet nya dimensioner.
Jag vet att det blir många men jag vill verkligen kanske en gång för alla förklara för er hur mycket jag uppskattar era bloggar och det ni skriver. Kommer de närmsta dagarna att skriva en rad i era bloggar men om ni hittar hit själva så skriv gärna det.

17 kommentarer:

 1. Men söstaste du!!!!

  Och jag som har värsta pms nu och allt sånt du vet.... nu sitter jag här med tårar i mina ögon och är så glad så glad. :)

  Tack snälla och tack för DIN värme!

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 2. Jo, det är fantastiskt det här med bloggvärlden. Tänk så mycket tankar som utbytts och inspiration som ges. Hela tiden hittar man nya vägar till nya människor. Kul

  SvaraRadera
 3. Men oj tack ...kanske beror det på hormoner eller så är jag lite väl känslig bara men jag blev verkligen rörd till tårar av dina ord om mig Liv. Jag tackar otroligt mycket och önskar dig en fin kväll
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
 4. tack för att jag fick va med på listan, och tack för alla bra bloggtips! ;) kram!

  SvaraRadera
 5. Jag - en själens krigare... Härligt at få sig själv beskriven av andra :-) Kramar och tack!

  SvaraRadera
 6. Tack så hemskt mycket! Du verkar vara en underbara människa och jag är glad och tacksam för att jag träffat dig i bloggvärlden.
  Tack!

  SvaraRadera
 7. Tack för dina ord! Dem ska jag spara och läsa när livet inte känns sådär enkelt som man önskar att det skulle göra.

  Stor kram!

  SvaraRadera
 8. Tack, du värmer min själ med dina ord! :)kram kram

  SvaraRadera
 9. Tack vännen för utmärkelsen och den fina motiveringen.
  Du är verkligen en vacker själ min vän.=)
  Ha en skön dag!
  Kram

  SvaraRadera
 10. Oj! Får ju först tacka för de vackra orden, vilken omnämning (finns det ett sådant ord?) Och sedan... alla de fantastiska bloggarna!

  Några har jag redan hittat, andra har jag kvar att utforska. Så tack både för värmande ord och för bloggtips!

  Bockar och bugar. Och niger, såklart.

  SvaraRadera
 11. Men nu kom ju bilden upp också! En julängel! :.)

  SvaraRadera
 12. Ah tusen tack underbara du.... Du är så underbar.
  kram

  SvaraRadera
 13. Tack du underbara mänska!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 14. tack sötaste du!
  vad glad jag blev när jag fick syn på min blogg och vad du skrivit om mig :)
  det värmer ska du veta!
  jag förstår att så många har velat ge dig den här awarden :)

  kramelikramar till dig!

  SvaraRadera
 15. Jag måste skriva att jag slår händerna för ögonen när jag läser dina så... ja, vad ska jag skriva... stora och vackra ord... till mig!
  Jantelagen, du vet! Jag blir så där förlägen... och vet inte riktigt hur jag ska kunna ta emot något så vackert skrivet om mig!
  Men tack, det ska jag skriva! För ärligt måste jag ju säga att dina ord gör mig mycket mycket glad också! Å att någon annan tycker att jag är modig och klok... jag, som de flesta dagar och stunder känner mig som en liten usel krake... varken särskilt modig eller klok... tack underbart snälla du!

  Dina ord ska jag bära...

  Varmaste kram...

  SvaraRadera
 16. Tack söta du för denna fina utmärkelse, Dessa vackra ord du skriver om mig och min blogg gjorde att vattenkranen gick läck här,,,,, jag stortjuter! Tack, tack finaste prinsessan för dessa ord, och denna utmärkelse!
  Jag får ta itu med denna när jag kommer hem, just nu sitter jag i ingemansland och kommer att vara här ett tag,,,,men sedan då jag kommer hem,,,oj vad glad jag blir :-) då ska jag fixa med denna award :-)

  Tack igen och miljoner kramar :-)

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen