torsdag 18 december 2008

Glöggkväll med japansk touch..

.. stod det på inbjudan som skickades ut till mina vänner. Jag stod för glöggen och min japanska vän Bobo stod för det japanska som resulterade i sushi, misosoppa och en gryta.

22 personer blev det totalt (och då hade flera tackat nej och vissa fått förhinder samma dag) som droppade in när det passade dem (precis som jag ville ha det). 22 underbara vänner och familjemedlemmar. Där var min syster och hennes familj, skärmflygaren, min gymnasiekompis, en vän från universitetet och mina gamla jobbarkompisar, min vän från Ösmo-tiden med sin lilla familj och min gudfaders dotter som jag inte träffat sen barndomen och sen en liten en som inte ens sett dagens ljus ännu men likväl var med på festen.

Mina vänner och familj är en del av min rikedom. Är så oerhört tacksam över dessa personer... men jag tror att även jag är en del av deras rikedom. Som min vän K kommenterade:

glöggkväll med japansk touch och goda vänner var supertrevligt!!! min stjärnögda son är ditt nya lilla plåster, jag tror bestämt att han gillar dig!!! och vem gör inte det..

Kärlek, vänskap och tacksamhet går rakt in i hjärtat som en varm glögg som värmer festdeltagarna en regning onsdag i December. Så ett STORT sprakande tack! Tack till er alla som kom! Tack för att ni är de fantastiska, unika och varma personer som just ni är. Tack för att ni finns i mitt liv!

5 kommentarer:

 1. Rikedom kan vara så mycket och pengar är det minsta sättet att vara rik på.

  SvaraRadera
 2. Tack för en mysig kväll med trevligt sällskap och god mat, hälsa Bobo!

  /flygarn

  SvaraRadera
 3. Du lever verkligen ett rikt liv, Liv. Ett väldigt passande namn må jag säga. Din mamma visste nog vad hon gjorde när hon gav dig ditt namn.

  Kram Annelie

  SvaraRadera
 4. Hej Liv! Åh vilken härlig kväll ni verkar ha haft! Du kan skatta dig lycklig som är omgärdad av så många vänner och släkt!

  Önskar dig en riktigt god jul!//Kram Linda

  SvaraRadera
 5. Avundas dig lite för att du kan njuta så av det spontana :) det är något jag ska försöka ta till mig..att bli mer så :) kram kram och ha en underbar morgondag med allt vad det innebär!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen