måndag 3 augusti 2009

Sammanfattning av Juli 2009..

Oj, vilken intensiv månad. Åtminstone känns det så men kanske är det mest för att det varit mycket känslomässigt.

* Månaden inleddes i mitt paradis vid Luleälven. Att sitta på piren och blicka ut över vattnet gör livet fullkomligt.

* Oro har varit en känsla som präglat Juli då jag oroat mig för om min katt Niquita skulle bli bra efter en attack från en hund. Nu är hon (förhoppningsvis) färdigbehandlad men kommer att få leva med en liten puckel på bröstet.

* En magisk dag inföll när jag fick träffa min två år äldre syster för första gången i hela mitt liv. En livslång dröm som gick i uppfyllelse.

* En annan magisk dag var när allra käraste syster gifte sig med sin kärlek

* Fantastiska gästbloggare äntrade bloggen, först ut var visa vägen , sedan kom mamms och månaden avslutades med mamma melissas inlägg.

* Sommarpratarlyx har även präglat månaden då jag har lyssnat på alla sommarpratare. Vissa har fastnat mer än andra. Tycker väldigt mycket om programmen av Nour El-Rafei, Morgan Alling, Johan Lindeberg, Elisabeth Gummesson, Malin Sävstam men alla program har någonting. Under månaden har jag mailat med en av mina favoritpratare. De mailen sparar jag för mig själv.

* Å sen så har årets almanacka från personlig almanacka kommit så nu vänder jag blad även där. Man kan designa den invändigt och utvändigt och jag tycker mycket om min. Det är andra året jag har en egen almanacka och jag är så nöjd med den.

10 kommentarer:

 1. Det låter som en spännande månad. Känns som att Juli 2009 inneburit mycket känslor (härliga som olyckliga) för många jag läser om. Inte minst för mig själv :-) Hoppas att katten din klarar sig fint efter behandlingen! Kram T

  SvaraRadera
 2. Ja, det har verkligen varit en känslosam månad... och ju mer känslor som månadens dagar fylls med... dest "längre" blir månaden... det måste ju därför innebära att julimånad just har förlängt ditt liv:.))

  SvaraRadera
 3. Härligt. Mycket har hänt:)Mycket härligt.
  Kram Lallis

  SvaraRadera
 4. Känns som en omtumlande månad på flera sätt. Jag har inte glömt min gästbloggning men den är inte klar ännu. Hör av mig när den är redo för uppvisande :)
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
 5. låter som en övervägande fin månad!
  jag har tack vare dig blivit heeelt uppslukad av att lyssna på sommarpratarna (på nätet eftersom jag sällan är hemma kl.13) när jag tecknar. Jag håller också Nour El-Rafei, Morgan Alling och Johan Lindeberg som mina favoriter denna månad, allra mest Morgan Alling - han berättade på ett så underbart sätt!

  Önskar nu dig en fantastisk augusti!

  kramkram
  Maria

  SvaraRadera
 6. ...ja mycket och stora händelser var det för dig i Juli.

  Undrar vad Augusti kommer att bära med sig för dig - och mig? (och alla andra) :)

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 7. Ja, "livets almanacka" ska fyllas med liv! (Lite fyndig, var jag väl?)
  Vill bara tacka dig för alla trevliga gästbloggare som du har bjudit in! Jag förstår att du har fastnat för dem alla... underbar läsning!

  Å så hoppas jag att din Niquita slipper eländeshundar framöver!

  Varm kram... och tack för att du finns!

  SvaraRadera
 8. Tack! Jag ska läsa Sjukgymnastprogrammet vid KI. har gått och funderat på att utbilda mig till det i ett och ett halvt år och nu äntligen har jag bestämt mig, och det känns så bra! Hoppas att du har en underbar dag! Kram T!

  SvaraRadera
 9. En månad med både stor glädje och stor oro. Tack för att jag får följa dig på din färd genom livet.

  SvaraRadera
 10. Hej Liv, vad roligt och bra med sammanfattning för mig som har missat hela månaden :-) Men oj vad det har hänt mkt spännande i juli! Vilka känsloladdningar!
  Kram kram kram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen