måndag 24 augusti 2009

Jag drömmer skira drömmar...

.. som likt rosa sockervadd fastnar i mitt medvetande.

Drömmen som just nu växer sig starkare omfattar coaching, yoga, hawaii och att simma med vilda delfiner. En magisk kombination som omfattar kropp, själ och ande. Livsdrömmar som vävs samman med reslusta och upptäckarglädje och en stark övertygelse om att det här är det jag vill göra.

Min rosa sockervadd växer under informationskvällen som anordnas. Delfincoaching, ni hör ju själva att det är något för mig. Att leka, bara vara, utvecklas och uppleva ett nära möte med djur som jag fascinerats av under så många år fyller mina drömmar och blir till en ny målsättning. Min egna visionboard ska utökas med denna dröm. If you can dream it- you can do it!

För jag vet att drömmar kan gå i uppfyllelse och ju mer jag vill det och arbetar för det desto sannolikare blir det. Eller som den här bonaden så fint uttrycker det:

Vilja och kraft uträtta stora ting.


8 kommentarer:

 1. Låter spännande med delfincoaching! =)
  Hoppas det går bra med dina rosa drömmar!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig önskan! Jag blev väldigt sugen på någon form av vision-board, vilken underbar idé!

  Ha en riktigt bra vecka!
  Annelie

  SvaraRadera
 3. Absolut! Klart du ska göra det! kramar!

  SvaraRadera
 4. Det är viktigt att våga drömma och ännu mer att våga tro på sina drömmar! Precis som du säger; if you can dream it- you can make it!

  Kram och lycka till!

  SvaraRadera
 5. Låter som MER än lämpligt för dig tycker jag. Bestäm dig för att det ska bli så och VET att det är din sanning så verkar hela universum i din riktning, du vet
  Ha en fin tisdag
  kram
  Emma

  SvaraRadera
 6. Har du bestämt dig för att åka..? Det är något speciellt med delfiner... Förutom att jag klappat dem på Sea World har jag haft äran att se dem i vilt tillstånd några gånger. En gång i Indonesien, en gång i havet utanför Galapagosöarna och en gång vita floddelfiner i det djupaste Amazonas... De framkallar något hos mig, något jag inte kan förklara... Att få simma med dem vore verkligen en levande dröm.

  SvaraRadera
 7. Den lät superintressant. Jag hänger på med en gång!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen