söndag 11 december 2011

Brev till tomten..


.. står det på den lilla röda brevlådan som står på plats bredvid de andra på Medborgarplatsen. Trots att den töms varje dag så är den proppfull när jag tittar i brevinkastet.

Men det är inte konstigt, vem tror inte på generositet, att vara snäll, värme, önskningar,att sprida glädje och att tro på det goda i världen. För det är väl egentligen det som tomten gör?

Jag kanske ska skriva ett brev och tacka även om de gåvor livet gett mig inte kommer inslagna i paket utan i form av familj, vänner, utmaningar, kärlek, att dagligen arbeta med det roligaste jag vet, en lägenhet vid skogens kant, de resor jag gjort, alla mina drömmar som gått i uppfyllelse och drömmar som kommer att gå i uppfyllelse. Stort tack för det.

4 kommentarer:

 1. Min mamma hette Vida. Vackert namn!

  SvaraRadera
 2. Jo paketet Livet och dess innehåll är ett fantastisk paket överraskande om inte annat och innehåller som du skriver många saker att vara tacksam över! Varmaste kramar och tack för att du med dina ord öppnar nya dörrar hos mig!<3

  SvaraRadera
 3. Jag har idag varit och köpt de frimärken jag behöver till årets julkort. Tycker det är en sådan fin och enkel gest som skänker så mycket glädje.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Kan bara instämma i tacket. Tack för allt tomten :)

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen