tisdag 6 december 2011

Allt gott kommer till mig just nu...

.. det känns som om fina saker och härliga händelser bara trillar i min väg. Jag borde nog köpa en trisslott.

Den senaste månaden har jag vunnit en bok, polkagrisar (helt uppätna så de är inte med på bilden), en dvd-film, ett smycke och en uppsättning band. Jag har fått chansen att ta 5 extra semesterdagar nästa år som facket har förhandlat sig till (mot att man inte tar ut semesterpengen) och jag som älskar att vara ledig och ska åka till Thailand i februari bara jublade.

Jullycka har jag också fått i form av min härliga paketkalender som gör att 24 prickiga och randiga klappar trängs i Svedmyralyan under Herr Gran som sprider julglädje, grandoft och lycka som inte motsvarar de 200 kr den kostade. Julkalendern i år är ju också helt fantastisk och ger jul i hjärtat, jag tittar varje dag.

Som om det inte var nog har jag fått ett par underbara turkosa, kitchigt härliga tofflor med pärlor och paljetter från Marocko där min vän varit (men de är redan invigda på jobbet) och idag fick jag en bunt presenter av en vän som tack för hjälpen och peppningen inför att hon åkte och utbildade ungdomsarbetare i coaching i Portugal. Hon kom hem med vackra påsar, ett vykort på den typ av vagn som coaching har fått sitt namn efter, ett katt bokmärke en fin sjal, en pippiälva och en alldeles underbar parfymflaska som inte liknar något.

Tack livet, tack turen, tack universum och tack vänner för allt överflöd ni ger.

4 kommentarer:

 1. Hej kära Liv!
  Min vän ska idag - man får de vänner man förtjänar. Visst stämmer det så bra?
  Och du ska bara njuta av allt som kommer till dej. Jag anar att du är värd varenda pryl. Du verkar vara en go och snäll tjej.
  Stor kram från Anita

  SvaraRadera
 2. Det är du verkligen värd! Kram!

  SvaraRadera
 3. Med tanke på vad du själv ger från hjärtat motsvarar det inte ens hälften av vad du nu får tillbaka!!! Kram k

  SvaraRadera
 4. ojoj så härligt!
  grattis till dig - verkligen!

  kramelikram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen