fredag 30 december 2011

Du älskar ju hösten...

... så därför valde jag en höstängel.

Det är min vän Chissra som jag lärt känna via bloggvärlden som har köpt en Willow-tree ängel i julklapp till mig. Jag älskar de änglarna men det här är min första. Chissra som med sin klokskap och värme är en av de största vinsterna med att börja blogga, en vänskap. Det är sann rikedom.

Där står min höstängel och har skördat en kärve som är fylld av överflöd av tacksamhet. Hon påminner mig om hur vi skördar i livet.. under 2011 har jag skördat massor av erfarenheter (såväl roliga som mindre roliga), insikter och många glada stunder. Jag har fått dela vänners lycka och sorg, de har fått dela mina lyckostunder och sorgedagar. Jag är redo nu.. att vända blad. Jag är klar med 2011 och vill ha in ett nytt fräscht 2012. Även om det bara är ett datum som övergår i ett annat så gör jag alltid ett mentalt och praktiskt bokslut varje år och det är dags nu. Imorgon kväll så händer det.


6 kommentarer:

 1. Visst är de fina de där änglarna. Jag har också en som står och vakar över mig bredvid min säng.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag är jätte tacksam för var vänskap. det är en gåva.
  gott nytt år

  kram

  SvaraRadera
 3. Ville bara än en gång tacka för att du förgyllt mina decembermorgnar med alla fina paket i kalenderswapen. Om du inte råkat avslöja dig i en kommentar hade jag nog inte lyckats klura ut vem som var min tomta, även om du lämnade "bokstavsledtrådar".

  Tack än en gång!

  Ha en fortsatt skön jul, ett gott slut och ett riktigt gott nytt år!

  SvaraRadera
 4. Dom är så fina. Vi har 4 olika här hemma. Alla med olika mening i våra liv i olika skeden.
  Har även gett bort en och det var lyckat!

  Var rädd om dig vackra Vida!

  SvaraRadera
 5. hejsan
  jag har också en willow tree ängel, en söt liten ask som jag fått av min älskade dotter, den är betyder så mycket för mig.
  tack fina du för den fina kommentaren ang. min virkade pläd!
  Har nyss skujutsat hem mitt 1 åriga barnbarn som varit hos oss någon dag, så himla kul
  kram på dig
  Lolla

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen