lördag 31 december 2011

Bloggpiraten skriver sista inlägget för detta år..

.. för vem är bättre lämpad att knyta ihop året än en sån rekorderlig man som jag?


Dessutom har jag en riktigt stor nyhet att berätta och det tycker jag passar bra att göra på en dag som har ett viktigt datum. Minns ni hur Tea kom till mig? Å minns ni att Vida nyligen fick ett par riktigt fina stickade sockar från vår favorit-Matte som skapar så fina saker med sina händer?


Jag hade innan fått indikationer från säkra källor att det skulle kunna finnas något till mig i paketet så jag hade hållit utkik i flera dagar och när Vida öppnade paketet så var jag fort  framme och lyfte ur en ask som gömde sig i paketet. Den visade sig mycket riktigt vara till mig.


När jag öppnade lappen så kunde jag läsa följande:Å i asken låg de sötaste virkade harpaltar mitt broderade öga någonsin har skådat.

Så nu har jag och Tea adopterat dem. Det är därför jag har haft så fullt upp och inte haft tid att skriva några betraktelser men det ska det bli ändring på under 2012.


Men med denna goda nyhet att nu är vi en familj och att jag snart tillbaka på banan igen som den reporter jag är så ser jag fram emot det nya året kommer.


Gott Nytt ÅR från Bloggpiraten, Tea och harpaltarna.. nåja, Vida önskar säkert er detsamma.

6 kommentarer:

 1. Gott nytt år till er och Vida såklart! :D

  SvaraRadera
 2. Ett riktigt gott 2012 önskar jag dig Vida - och de andra "filurerna" på den här bloggen!!

  Kram/SoF

  SvaraRadera
 3. Gott Nytt år till er alla! Varma kramar från ett vintrigt Dalom!

  SvaraRadera
 4. God förstättning till eder alla faderalla :)
  Kram
  Emma

  SvaraRadera
 5. hahahahah vad gulligt :)! där ligger de och gonar sig i magfickan. Alldeles perfekt ju :)
  God fortsättning!(och lycka till Tea och Piraten!)

  känns faktiskt skönt att inte bara vända blad utan fästa upp en helt ny almanacka på köksväggen med alldeles nya blad. Det nya året tänker bli alldeles fantastiskt.
  Kram/Matte

  SvaraRadera
 6. Gott Nytt År och god fortsättning av 2012!

  Inspirerad av Vida, er "matte", så har jag pysslat med ett mentalt bokslut av 2011 hela dagen. Riktigt upplyftande! och det trodde jag inte att jag skulle säga om mitt mellanår :)

  STOR varm kram från Eva

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen