tisdag 13 december 2011

Bloggpiraten lottar ut


... nåt som låg och skräpade i bokhyllan och som Vida har dubletter av. 


Nån ordning på grejjerna får man ju ha och när det är dubbelt så får väl jag ta mitt ansvar för att se till att det kommer till användning. Vida har sina hängande i granen och bara pratar om hur mycket hon älskar dem, herregud för att vara sambo med nån som är så förtjust i såna däringa ord och budskap. Förstår ni hur jag har det??


Det kallas i alla fall tydligen poesiträd (av nån Ylva Skarp) men varför förstår jag inte för det är inget träd i  den där lådan. Det är i allafall en massa lappar med texter som "ta ett kliv", "våga hoppas", "fortsätt längta".. ja ni förstår grejjen. För att vara med i utlottningen skriv en kommentar i nedanstående fält senast den 20/12 kl 20.12. För att samla fjäskpoäng (dvs en ytterligare lott med ert namn på) så lämna ett namnförslag till min rosa kompanjon som nu går i hårdträning för att bli lika professionell reporter som jag. Om ni inte har en blogg så lämna namn (och mailadress om ni vågar) och håll sen koll på bloggen ifall ni vinner...


Toddiloo från Bloggpiraten (och om nån okunnig missat vem jag är så läs HÄR och om innan ni frågar om tavlan i bakgrunden så läs här)

14 kommentarer:

 1. Jag vet inte varför...det bara dök upp, men jag tycker hon ska heta Lilla Bä :) Bloggpiraten och Lilla Bä...

  SvaraRadera
 2. Hej nyfunna vän!
  Åh, jag gillar ord. De ger mej bilder och väcker känslor. Det där poesiträdet är ju underbart. Jag har jul- och vinterord hängande i min moderna gran. Men att ha ord som dina vore ju fantastiskt isnpirerande.

  Jag tycker hon ska heta Våga, för det är precis vad hon gör. Vågar vara bloggpirat.:o) Nä, det var ju kompanjonen som skulle ha ett namn. Hm, kommer inte på nåt. Återkommer om det.

  Tavlan är underbar. Tack för länken. Fick habegär ska du veta.
  Nu slutar jag här. Gonatt och sov så gott.

  SvaraRadera
 3. hejsan goa du!!!
  tänk vad kul det är att hitta nya trevliga bloggvänner, de känns ända in i hjärteroten!!!!
  poesi och ord är väl någonting underbart, har sett dessa i vår inredningsaffär och gillat dem riktigt mycke så det skulle vara toppen om lotten föll på mig.
  namnförslag....Ja vad säjs om Mira, jag tycker det passar jättebra!!!
  Vida och Mira....
  kram på er
  lolla

  SvaraRadera
 4. Åh! ♥

  Jag gillar både ord och rosa. Jag booorde ha många fina rosa namn på lager men nu står det helt still.... ;)

  Men jag skulle bli jätte glad om jag vann detta härliga poesiträd!

  Kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 5. Vilken busig bloggpirat!
  Jag är jättegärna med och tävlar om ett poesiträd :) Namnförslag var det lite svårare med men Rosalita återkommer i tankarna så det får bli mitt bidrag. Kramar från Jennifer (LillaSesam)

  SvaraRadera
 6. Åh! Jag gjorde mitt eget träd en gång...eller rättare sagt tog in en gren och skrev små tänkvärda ord på. Sen tröttnade jag och slängde ut skiten.
  Men att pynta julgranen: Sicken bra idé! Vore kul att se släktens miner och vem vet vad dom skulle få med sig hem i form av tänkvärda ord. Vore ju en fin julklapp att ge till alla som är mottagliga för det!

  Men så var det den lilla rosa också...
  *hmmm....tänker*

  Lilla Rosa och Bloggpiraten! Det får bli mitt förslag. FÖr man kan vara liten och naggande god...och man kan vara liten och världens starkaste!

  Kram, Marléne

  SvaraRadera
 7. Klart jag vill ha en lott! eller två... hm det var just det.. vad sjutton ska hon heta. Tycker de förslag du redan fått är bättre än vad jag kan hitta på. Idétorka big time. Det enda jag kan komma på är Liten. För att hon är Liten på jorden men stor i orden.. eller nåt ;)
  Just ja bloggpiraten, du har inte sett till några harpaltar möjligen..de saknas här, hoppas de inte rymt.

  SvaraRadera
 8. Åh vilken bra ide m poesi träd! Blogg piratens kompis tror jag heter Tea, Då hon håller er sällskap i de oändliga mängder te som dricks tillsammans m blogg piraten å katten! Kram K

  SvaraRadera
 9. Äntligen kliar det i mina fingrar igen och jag är tillbaka i bloggandet. Jag är gärna med i utlottningen :-).

  Fiddeli ploppade upp i huvudet när jag såg den lilla söta bloggpiraten. Fiddeli i Den Vita Stenen är ju både godhjärtad och vågar gå sin egen väg - egenskaper som är ett måste för att bli en reporter som gör skillnad.

  Kram!

  SvaraRadera
 10. Eh...........nu ska jag försöka skriva något......skulle vara roligt att ha något lite ovanligt i granen i år... kanske.
  namn på kompisen? harald den rådige tycker jag.

  SvaraRadera
 11. Vilda! tycker jag hon kan heta, för att matcha Bloggpiraten som är en cool kille och som håller ordning på Vida i huset och som säkert förstår också att Vilda hör ihop med Bebis ;)

  Så...jag har ju verkligen behov av att kunna plocka upp dessa vackra ord och tankar både till jul och vardag! jag ska tapetsera kontoret med orden om jag vinner! Kraaam och kul att se dig igen Piraten :) Tur att du finns som håller ordning på allt där hemma så Vida inte far iväg allt för mycket :)
  Di

  SvaraRadera
 12. Oh, men vilken fin liten utlottning. Självklart tar jag chansen att vara med!
  Kram

  SvaraRadera
 13. Rosa ska hon naturligtvis heta!

  SvaraRadera
 14. åh så tokigt att jag missade din tävling...men god jul till er båda!

  kramelikram

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen