söndag 18 april 2010

Resultatet av gårdagens coaching..

.. blir två meningar som min eminente coach lyckas locka ur mig.

Dessa meningar kommer att hjälpa min inre kompass för att kunna se om jag är på rätt väg eller inte

Den första meningen är:

Jag har som högst potential att vara i mitt sanna jag, i mig själv och med fokus på vad som är viktigt om jag inte är stressad, inte faller för min egen osäkerhet, inte hackar på mig själv eller försöker leva upp till mina föreställningar om andras förväntningar.

Den andra meningen är:

Jag har som högst potential att vara i mitt sanna jag, i mitt själv med fokus på vad som är viktigt för mig när jag är full av glädje, lek, lust, prestationsfri men jag har rätt att prestera, när jag är modig, när står upp för mig själv och mina värderingar, när jag är närvarande, tacksam, nöjd, ödmjuk och i flow.

Jag förväntar mig inte att ni ska förstå vad alla begrepp står för men för mig var det viktigt att skriva ner det även någon annanstans än bara i min anteckningsbok och det passade här för att jag lätt ska ha tillgång till det.

När är ni ert sanna jag?6 kommentarer:

 1. Tragiskt nog, när jag sparras. Helst i kickboxning. För det är nog enda gången jag inte har haft tid med tvivel, ångest, rädsla, oro... eller stress. Enda gången.

  SvaraRadera
 2. Oj, det var en svår fråga! En hel del kan jag känna igen mig i Andrejs kommentar... förutom att det blir stunderna på RK som får mig att slippa tänka.
  Dessutom så har jag inte riktigt klart för mig vem Elisabeth är idag... vem hon varit... och vem hon ska bli. Å jag gissar jag har en lång väg att gå där... men tack för att du delade med dig av coaching-meningarna... jag lånar dem gärna med mig... som bra vägvisare. Tack!

  Varm kram... kloka du!

  SvaraRadera
 3. Spontant....när jag FÅR LOV att vara mitt sanna jag!!
  Många kramar från Veronica

  SvaraRadera
 4. Alldeles för sällan.
  Alldeles för längesen.
  Visst är det lite sorgligt...?

  SvaraRadera
 5. ja en svår fråga faktisk.. kräver lite tänkaefter men på rak arm så det där med att inte bry sig om vad folk tänker och tycker det jobbar jag mycket på! Det var tom mitt nyårslöfte, att inte låta mig definieras av andra.
  Ha en bästa dag i vårsol :)

  SvaraRadera
 6. Jag förstår varenda stavelse och jag kan säga att jag är i mitt sanna jag när jag är sann, närvarande och lever efter MINA värderingar även om de för omvärlden kan te sig både konstiga och galna. Jag sa t ex upp mig från min fasta anställning och trygghet igår. Rakt av och ska den andra juli jobba min sista dag i ekorrhjulet och på heltid etablera och bygga mitt fantastiska företag isället. Livet är här och nu. Japp så var det med det. Jag är stolt och känner mig modig som få
  kramar
  Emma

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen