söndag 29 augusti 2010

Jag ♥ dagarna som gått...

... dagar fyllda med härliga saker som bokdiskussion en tidig morgon på mysiga vetekatten, massage som mjukade upp hela kroppen, fika med härliga chissra, egentid med mig själv där jag reflekterat över viktiga saker, coaching i zetas trädgård, spontanfika i sickla med min kattälskande vän, danskurs och långpromenad genom vackra huvudstaden. Sköna dagar som gör mig inspirerad, lugn och lekfull på samma gång. Vill spara den här helgen i minnet så därför nedtecknar jag den som en liten påminnelse till mig själv mer än till mina läsare.

Många saknar sommaren redan nu innan den ens är över men jag välkomnar hösten den dag den kliver över tröskeln. Jag trivs så bra bland frasiga löv och doftande natur och krispig luft som vilar mot min kind. Höstskörd av frukt, bär och svamp väcker mina sinnen och jag kan även skörda de frukter jag själv planterat i livets trädgård. Introspektion, reflektion och att bara vara har jag gödslat med och då växer det som bäst.

Jag vill vara precis där jag är just nu, jag släpper taget om vissa saker, lägger otåligheten åt sidan och tar ett djupt andetag och blickar upp mot stjärnorna och nynnar på några toner från en Depeche Mode sång:

Even the stars looks brighter tonight - Nothing's impossible.
I still believe in love at first sight - Nothing's impossible.


8 kommentarer:

 1. mmm....dina inlägg är som balsam för själen...jag njuter
  kramar
  Emma

  SvaraRadera
 2. härligt med minnesvärda dagar :)
  jag är också en riktig höstälskare! älskar luften, färgerna och för att inte tala om kläderna! tänk alla härliga sjalar till exempel :)

  kramelikram

  SvaraRadera
 3. Det finns mycket att komma ihåg och njuta av. Bra att du påminner även oss läsare om det!

  SvaraRadera
 4. Paris bjuder fortfarande på några tappra sensommardagar, vilket blir ett fint avslut på denna sommaren. Sedan välkomnar även jag hösten med öppna armar. Det är en av mina absoluta favoritårstider.
  Stor kram och tack för alla dina fina ord du lämnar hos mig

  SvaraRadera
 5. I vanliga fall har jag alltid lite ångest nu när sommaren är slut... Men inte i år, i år tycker jag att det känns riktigt skönt med höst. :) Mysigt! Sen har vi ju en resa att se fram emot så vi lär ju få se lite mer sol och värme. ;)

  Hur hade du tänkt med din blogg? :) Några särskilda önskemål?

  Stor kram
  M I N D I

  SvaraRadera
 6. mmm...livet är härligt även om det är tungt emellanåt...att min "mamma" pratade om min pappa berodde mkt på att det var min mormor och min riktiga mamma tog sitt liv pga pappa. Kramar..

  SvaraRadera
 7. Hösten med sina prasslande löv, tända ljus och mys. Det enda jag inte gillar med hösten är att jag måste ha mer kläder på mig och bilen får immiga rutor.

  SvaraRadera
 8. Vilket underbart foto!
  Jag älskar också hösten. :)
  Stor kram!!!

  SvaraRadera

Å vad jag blir glad när någon tar sig tid att skriva en fundering.. Tack så mycket och välkommen åter! Kram från lilla Vida i stora världen